Cât costă o Dacia Logan după 100.000 de km? BT Leasing are la vânzare cel mai economic Logan

Autor: Ionuț Vîlciu 20 dec. 2022 Știri auto

Dacia Logan rămâne o mașină foarte îndrăgită printre cumpărătorii din România și nu numai. Banca Transilvania vinde un exemplar cu aproape 100.000 de kilometri la bord.

Loganul a fost și rămâne una dintre cele mai populare mașini în țara noastră. Simplitatea, ușurința cu care se poate repara și prețul mic fac din Dacia Logan o mașină care atrage cumpărătorii.

Cel vândut de BT Leasing este un exemplar fabricat în anul 2018, așa că avem de-a face cu faceliftul celei de a doua generații de Logan. Mașina este echipată cu cel mai economic motor pe care îl putea avea, anume cel de 1,5 litri, pe motorină. Acesta dezvoltă 75 CP și este legat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Cât costă o Dacia Logan cu aproape 100.000 de kilometri la bord?

Mașina listată la vânzare are 97.718 de kilometri la bord și se află într-o stare estetică bună. Exteriorul nu este zgâriat sau îndoit, toate elementele fiind la locul lor. Mașina vine cu jante din tablă cu capace, iar vopseaua albastră este intactă. Prețul cerut este de 9.163 de euro cu TVA inclus.

Interiorul este curat, fără rupturi. Tapițeria textilă a scaunelor este bine păstrată, la fel și pielea de pe volan. Este un interior simplu, așa cum ne-a obișnuit modelul Logan. Comenzile sunt la îndemână, aspectul este simplu, dar funcțional.

Printre dotările acestei mașini putem enumera senzorii de parcare, pilotul automat, sau geamurile față electrice. De asemenea, acest Logan este echipat cu aer condiționat, radio cu USB și Bluetooth, oglinzi electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, computer de bord, faruri reglabile electric și volan reglabil cu comenzi.

Acest Logan poate fi varianta ideală pentru cineva care are nevoie de o mașină pentru navetă, dat fiind faptul că este economică, mentenanța costă puțin, iar piesele sunt ușor de procurat. De asemenea, poate fi o opțiune bună pentru cei care doresc să folosească mașina în regim de Uber sau Bolt.

dacia logan

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Banca Transilvania


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide