Cât costă o ventuză de îndreptat tabla auto la Dedeman

Autor: Radu Țuțulan 12 sept. 2023 Știri auto

Dacă aveți mici îndoituri, pe portiere sau capotă, le puteți repara singuri acasă, folosind o ventuză de îndreptat tabla auto, pe care o puteți cumpăra de la Dedeman.

Orice șofer se poate confrunta cu aceste probleme. Mici îndoituri apărute în tabla mașinii. Fie de la pietricele, fie de la lovirea accidentală a unui stâlp de parcare, sau gard.

Nu trebuie să mergeți neapărat la mecanic pentru această reparație minoră. Mai ales dacă vopseaua este intactă. Puteți îndrepta singuri acasă micile îndoituri, cu o simplă ventuză.

Cât costă o ventuză de îndreptat tabla auto la Dedeman

Dedeman vine cu mai multe oferte de astfel de scule. Nu le veți găsi la secțiunea auto, cum vă așteptați, ci la dispozitive pentru transportat sticla. Pentru că aceste unelte pot fi folosite și la montat și transportat gresie, faianță sau sticlă.

Cea mai ieftină ventuză care poate fi folosită la îndreptat tabla auto costă 19.96 lei și este din plastic. Are o capacitate de prindere de 9 kilograme și un diametru de 12 cm.

O altă variantă, este o ventuză din aluminiu ușor, care costă 49.43 lei și are aceleași caracteristici ca cea de plastic.

Iar cea mai scumpă ventuză de îndreptat tabla auto la Dedeman este 97.88 lei. E din aluminiu mai dens, cu diametrul ventuzei de 12.3 cm și o capacitate de ridicare de 35 kg și tractare de 50 kg.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dedeman


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide