Scule utile șoferilor care vor să-și repare mașina. La Lidl, în luna septembrie

Autor: Radu Țuțulan 11 sept. 2023 Știri auto

Toamna aceasta Lidl aduce o serie de scule utile șoferilor care vor să facă singuri mici reparații la mașină sau la roți. Iar prețurile sunt foarte bune.

Toate accesoriile au o garanție de 3 ani.

1. Compresor vertical 10 bar – 629 lei. Acesta conține un furtun spiralat cu lungimea de 5m, un pistol pentru umflat anvelope, o duză prelungitoare, conector pentru furtun și 3 adaptoare. Turația maximă este de 4.000 min-1, cu o putere de aspirare de 240 L/min. Nu funcționează pe bază de ulei, ceea ce asigură o fiabilitate crescută.

2. Set accesorii aer comprimat – 39.99 lei. Acest set include 1 pistol de suflat și 2 duze, 1 pistol de umflat cu furtun cu conector pentru ventil. Iar la acestea se adaugă 7 adaptoare plus cap pentru adaptor. Rezistă până la o presiune de maximum 8 bar.

3. Pistol pneumatic de înșurubat cu „- 129 lei. Pistolul are o putere de max. 310 Nm. și o turație nominală de 7.000. Percuția este reglabilă, are 4 trepte de putere, iar rotația poate fi setată atât spre dreapta, cât și spre stânga.  Trusa include și o cheie tubulară cu 10 capete.

4. Pistol de sablat, pneumatic – 59.99 lei. Acesta are o capacitate de 327 l/min. Iar presiunea maximă este de 6,3 bar.

5. Pistol de vopsit, pneumatic – 49.99 lei.

Toate aceste produse Parkside te pot ajuta să repari singur micile zgârieturi de pe tabla mașinii. Sau să scapi de rugina care a apărut în diverse zone ale mașinii. Și pentru că vine sezonul rece, șoferii pot folosi unele dintre accesorii pentru a-ți înlocui singur anvelopele de vară cu cele de iarnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sursa: Lidl


Radu Țuțulan
Radu Țuțulan
Radu Țuțulan este licențiat în Științe Politice, fiind absolvent al Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Primii pași în jurnalism i-a făcut în 2005, când încă nu terminase liceul. S-a angajat întâi la o micuță redacție de știri tv din București, au ... citește mai mult

Comentarii
Inchide