Cât costă în România noul Opel Crossland facelift?

Autor: David Andrei 09 feb. 2021 Știri auto

Noul Opel Crossland facelift a sosit în România. Cât costă SUV-ul în țara noastră? La fel ca în cazul modelului Mokka, Opel a renunțat la litera “X” din denumirea lui Crossland.

GALERIE FOTO

Noul Opel Crossland facelift, prezentat oficial în toamna anului trecut, pornește de la 15.270 de euro. Este suma pe care clienții o plătesc pentru versiunea cu echiparea de bază Edition cu motor de 1,2 litri pe benzină, care dezvoltă 83 de cai putere. Unitatea este cuplată la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Echiparea de bază propune faruri LED, senzori de ploaie, geamuri față/spate electrice și jante structurale de 16 inci.

Modelul este disponibil și cu 110, respectiv 130 de cai putere. Aceste versiuni pot fi comandate fie cu o cutie manuală cu șase rapoarte, fie cu una automată.

Cei care se orientează către o motorizare diesel pot alege motorul de 1,5 litri cu 110 cu transmisie manuală, respectiv 120 de cai putere cu automată.

Cât costă noul Opel Crossland facelift cu echiparea de top?

Vârful de gamă Opel Crossland facelift este versiunea cu motor de 1,2 litri pe benzină, 130 de cai putere, transmisie automată cu șase trepte și echipare Ultimate.

Această echipare aduce jantele de 17 inci cu finisaj negru lucios și faruri AFL LED și stopuri LED. Se regăsesc la bord scaune ergonomice active pentru șofer și pasagerul din față, îmbrăcate în Alcantara.

Versiunea de top poate fi comandată și cu o caroserie în două nuanțe, cu plafon contrastant.

Ce este nou la Opel Crossland facelift?

Noul Opel Crossland este primul model care vine cu noul limbaj de design Opel Vizor. Inginerii constructorului au echipat mașina cu arcuri și amortizoare noi.

Crossland facelift poate fi comandat și cu funcția IntelliGrip, care pune la dispoziția șoferului cinci moduri de rulare: Normal, Snow, Mud, Sand și ESP Off.

Modelul este echipat cu head-up display, are funcție de avertizare la coliziunea frontală cu frânare automată de urgență, asistent de bandă și sistem de detectare a oboselii șoferului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide