Opel Crossland a primit o actualizare importantă

Autor: George Cristea 07 oct. 2020 Știri auto

Opel Crossland a primit o actualizare importantă la trei ani de la lansare. Faceliftul aduce un design fresh, echipamente îmbunătățite și o denumire care pierde litera X.

Intră în Galeria FOTO

Schimbarea cea mai vizibilă este la nivelul designului părții frontale. Aceasta preia noul limbaj de design Opel Vizor introdus de Opel Mokka, fiind primul model al gamei existente Opel care face acest lucru. Opel Vizor va deveni parte a designului tuturor autovehiculelor Opel care vor apărea în cursul anilor 2020, având ca scop îmbinarea unui număr tot mai mare de tehnologii de top. La fel ca modelul Mokka, noul Opel Crossland renunță la X-ul din numele său.

Crossoverul Opel convinge și prin nivelul ridicat de flexibilitate datorat scaunelor spate glisante individual și reglabile în înălțime. Acestea pot fi rabatate fracționat în raport de 60/40 și pot fi deplasate cu până la 150 mm, mărind volumul portbagajului de la 410 la 520 litri în doar câteva secunde. Rabatând complet scaunele spate, volumul portbagajului crește până la 1.255 de litri.

Opel Crossland aduce design nou și tehnologii moderne

Inginerii Opel au dezvoltat arcuri și amortizare noi pentru suspensia față cu brațe McPherson și pentru puntea spate cu bară de torsiune. În combinație cu noul arbore intermediar al coloanei de direcție, care îmbunătățește precizia direcției și centrarea volanului, trenul de rulare al noului Opel Crossland asigură un echilibru optim între confort și agilitate.

În plus, cumpărătorii noului Ople Crossland vor putea opta pentru sistemul de control al tracțiunii IntelliGrip. Acesta asigură tracțiune și stabilitate optime pe toate tipurile de suprafețe și pune la dispoziția șoferului cinci moduri de conducere – Normal, Snow, Mud, Sand și ESP Off.

Sistemele multimedia disponibile pe trei niveluri – Radio BT, Multimedia Radio și Multimedia Navi Pro – sunt compatibile cu Apple CarPlay și Android Auto. În planul sistemelor de asistență, noul Opel Crossland oferă head-up display, sistem de avertizare la coliziune frontală cu frânare automată de urgență și detectarea pietonilor, asistent de bandă, detector de oboseală, detector de unghi mort și asistență automată la parcare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide