Cât costă să instalezi cameră de marșarier pe mașină. Cel mai util accesoriu pentru parcare se montează imediat

Autor: Ionuț Vîlciu 06 feb. 2023 Știri auto

Sistemele de asistență fac viața mai ușoară șoferilor. Printre ele se numără și camerele de marșarier, care pot fi găsite la prețuri convenabile.

Foarte multe dintre mașinile moderne vin dotate în standard cu senzori de parcare. De asemenea, o bună parte dintre ele beneficiază și de camere de marșarier.

Aceste sisteme de asistență pot face viața unui șofer mult mai ușoară. Sunt foarte utile pentru momentele în care dorești să parchezi în spații înguste, acolo unde vizibilitatea nu este chiar optimă. Este o dotare utilă pe toate tipurile de vehicule, mai ales pe automobilele mari, precum SUV-urile.

Cât costă să îți montezi cameră de marșarier pe mașină?

Am ales o variantă care poate fi instalată pe orice tip de mașină, deoarece folosește oglinda retrovizoare pentru a afișa imaginile captate de cameră. Dispozitivul se montează pe oglinda standard a mașinii și, în mod normal, funcționează exact ca o oglindă normală.

În momentul în care camera este activată, aceasta va afișa imaginea pe un ecran integrat în oglinda centrală, acționând exact cum ar trebui să facă o cameră de marșarier.

Dispozitivul pe care l-am găsit are și o cameră care poate înregistra ceea ce se întâmplă în fața sa, deci filmează traficul și captează evenimentele care s-ar putea ivi. Pe lângă camera de marșarier, pachetul include și senzori de parcare, care vor lucra împreună cu aceasta.

Montajul nu necesită mult efort

Așa cum spuneam, pachetul include oglinda, camera și senzorii de parcare. Pe lângă acestea, kit-ul pune la dispoziția cumpărătorilor cablurile necesare pentru a conecta dispozitivul la instalația electrică a mașinii. Cablurile necesare se vor trage în mașină, iar întregul sistem se alimentează de la brichetă.

Senzorii au avertizare sonoră pentru diferite distanțe, iar camera are și linii de ghidaj, pentru a oferi o acuratețe mai bună. Prețul pentru acest kit este de 123,76 de lei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: eMag


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide