Cât costă să pui evacuări false pe Dacia Spring. Piese disponibile pe AliExpress

Autor: Cristian Gubandru acum 3 luni Știri auto

Deși pentru unii români pare de neconceput să adaugi ornamente pe o mașină care arată bine așa cum a ieșit din fabrică, pentru alții personalizarea reprezintă un lucru foarte important. Cel mai adesea, mașinile din România primesc evacuări false.

Iată că acum apar pe AliExpress tot felul de accesorii pentru Dacia Spring. Și nu cred că va fi mult până vom vedea pe străzile din România, evacuări false pe mașinile electrice Dacia mai ales că prețul este destul de mic.

evacuări false Dacia Spring

Cât costă să pui evacuări false pe Dacia Spring

Pe AliExpress, un difuzor care poate fi atașat pe bara de protecție spate la Dacia Spring costă 103 lei. Ornamentul din plastic este disponibil negru sau argintiu și include patru evacuări false.

Cu tot cu livrare, evacuările false pentru Dacia Spring ajung la 190 de lei, iar timpul de livrare este de două luni.

De asemenea, și pentru interior există accesorii pentru șoferii de Dacia Spring, cum ar fi suporți magnetici pentru telefoane, elemente pentru depozitare.

Dacia Spring și-a făcut debutul comercial în luna martie 2021. Perioada de așteptare pentru cei care comandă acest model este cuprinsă între opt și zece luni. Garanția oferită este de 3 ani sau 100.000 km pentru vehicul. Pentru baterie garanția este de 8 ani sau 120.000 km.

Deocamdată în România există o singură variantă de echipare, Comfort Plus. Ulterior, va debuta pe piața din țara noastră o a doua versiune, denumită Comfort. Această va fi mai accesibilă, dar și mai slab echipată. Încă nu se știe cu exactitate când va fi lansată pe piață.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Dacia Spring dispune de același motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Dacia electrică poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază de echipamente de siguranță precum limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Sursa: AliExpress


Sursa foto: AliExpress


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide