Prezentare video completă + preț Dacia Spring facelift 2022. BEST BUY pentru o mașină de oraș

Autor: ProMotor 31 mart. 2022 Știri auto

În această primăvară, Dacia Spring facelift 2022 a ajuns în România.

ProMotor a intrat în posesia celui mai ieftin vehicul electric de pe piață, iar prezentarea o puteți vedea în clipul de mai sus. Noutățile aduse de francezi sunt destul de minore.

Intră în GALERIA FOTO

Dacia Spring dispune de același motor electric de 33 KW (45 CP), cuplat cu o baterie de 26,8 KWh. Dacia electrică poate fi alimentată atât la o priză casnică de 220V cât și la un Wall Box sau, opțional, la o bornă DC.

Modelul are o autonomie de 230 km conform ciclului WLTP și de 305 km conform ciclului WLTP City (care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat).

Dacia Spring beneficiază de echipamente de siguranță precum limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forței de frânare, 6 airbag-uri, apel de urgență (buton SOS), aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgență.

Dacia Spring – BEST BUY pentru o mașină de oraș

În acest moment (luna martie 2022) prețul Daciei Spring pornește de la 19.600 de EURO. Din această sumă se va scădea și bonusurile acordate prin Programul RABLA 2022. Asta înseamnă că mașina va putea fi cumpărată 9.200 de euro (TVA inclus). Află aici cât costă să încarci Dacia Electrică acasă la tine. 

Dacă doriți să conduceți electric și cât mai ieftin, atunci Dacia Spring poate fi alegerea optimă.

Dacia Spring, primul model electric din istoria mărcii autohtone, este un imens succes de piață. Dacia Spring a fost cel mai căutat model electric anul trecut. Prima mașină electrică din istoria mărcii românești s-a vândut în 3.066 exemplare în 2021.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Luci Popa



Comentarii
Inchide