Cât costă și ce dotări are Renault Megane E-Tech în România

Autor: Bogdan Bârliga 21 apr. 2023 Știri auto

Noul Renault Megane E-Tech a fost prezentat oficial în 2021 și din luna februarie a anului trecut lista de comenzi pentru modelul electric francez a fost deschisă și în România. Pe piața locală Megane E-Tech este oferit cu trei niveluri de echipare și două sisteme de propulsie.

Autoturismul electric poate fi configurat în România cu două tipuri de baterii, iar cea mai performantă versiune poate oferi o autonomie de până la 450 de kilometri conform standardului WLTP.

Prețul pentru versiunea de bază Renault Megane E-Tech începe de la 36.600 de euro și această sumă poate fi reduse considerabil prin accesarea Programului Rabla Plus.

Cât costă Renault Megane E-Tech în România

Modelul electric francez este disponibil în România cu două sisteme de propulsie și două baterii cu capacități diferite. Echiparea de bază se numește Equilibre și doar cu aceasta este oferit sistemul electric cu o putere de 130 CP asociat cu un acumulator cu o capacitate brută de 42 kW.

Renault Megane E-Tech cu echiparea Equilibre și sistemul de propulsie electric menționat mai sus are un preț de bază de 36.600 de euro. Lista dotărilor standard include printre altele aer condiționat cu reglare manuală, sistem multimedia cu ecran de 9 inchi plus sistem audio Arkamys Classic cu 4 difuzoare, asistență la parcarea cu spatele plus cameră video, Adaptive Cruise Control cu funcția stop & go sau faruri cu tehnologie LED. Cu echiparea Equilibre și motorul electric în varianta de putere de 220 CP prețul de bază penntru Renault Megane E-Tech crește la 41.100 de euro. Această versiune este dotată cu o baterie de 63 kW și în acest caz autonomia oferită este de 450 de kilometri.

Următoarea echipare disponibilă pentru Renault Megane E-Tech în România se numește Techno și poate fi comandată doar cu sistemul de propulsie electric de 220 CP. Aici diferența apare la capacitate de încărcare și varianta denumită EV60 super charge oferă posibilitatea de alimentare la prize AV de 7 kW sau la stații rapide de 130 kW, iar versiunea EV60 optimum charge vine în plus cu posibilitatea de încărcare AC la 22 kW.

Intră în GALERIA FOTO

Prețuri pentru Renault Megane E-Tech, rival pentru Tesla Model 3

Prețul de bază pentru Renault Megane E-Tech cu echiparea Techno începe de la 44.100 de euro. Lista dotărilor standard aduce în plus față de echiparea anterioară aerul condiționat automat cu senzor de umiditate, drop box cu încărcare wireless și priză USB, ecran de 12 inchi pentru sistemul multimedia, schimbarea modului de conducere prin intermediul padelelor de pe volan sau stopuri full LED cu efect 3D și semnalizare dinamică.

Echiparea de top pentru Renault Megane E-Tech se numește Iconic și prețul de bază începe pe piața locală de la 49.300 de euro. Pachetul dotărilor standard este mărit cu scaune încălzite, front park assist, lumină ambientală MultiSense cu 48 de combinații sau sistem adaptiv de lumini. Pe lista de opțiuni se poate comanda suplimentar pentru 1100 de euro o pompă de încălzire pentru reducerea diferenței între autonomia de vară și cea de iarnă sau pachetul Advanced Parking & Drive assist pentru 200 de euro.

În acest moment pe site-ul oficial Renault din România este listată o ofertă pentru Megane E-Tech prin Programul Rabla Plus cu un preț de 23.700 de euro. Este vorba de modelul echipat cu bateria de 42 kW și echiparea de bază Equilibre, iar în acest caz motorul oferă 130 CP și autonomia estimată este de 300 kilometri conform standardului WLTP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Renault


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide