Cât costă Skoda Scala prin Programul Rabla? Ajunge la preț de Dacia Logan

Autor: Elena Luchian 11 mai 2021 Știri auto

Skoda Scala ajunge la preț de Dacia Logan prin Programul Rabla în 2021. Cât costă, de fapt, unul dintre cele mai accesibile modele din segment?

GALERIE FOTO

Skoda Scala este, în acest moment, cel mai accesibil model al constructorului ceh. Baza ierarhiei se va modifica atunci când clienții vor putea comanda noua Skoda Fabia, prezentată în urmă cu o săptămână.

În România, Scala pornește de la 14.435 de euro cu TVA inclus. Programul Rabla îi aduce o reducere de 7500 de lei, începând cu anul acesta, când prima de casare s-a majorat cu 1.000 de lei. Astfel, mașina va fi cu aproximativ 1.500 de euro mai ieftină. Astfel, clienții vor putea comanda compacta de la Skoda cu un preț de pornire care gravitează în jurul sumei de 12.935 de euro.

Cam tot atât costă Dacia Logan în versiune de top. Este vorba despre Logan TCe 90 CVT cu motorul de 1.0 litru cu 90 de cai putere și – în premieră în gamă – cu transmisie automată CVT. Această versiune ajunge la 13.150 de euro. Evident, este prețul de listă, înainte de scăderea subvenției guvernamentale, oferite prin Programul Rabla.

Ce primești când comanzi Skoda Scala, la bani de Dacia Logan, prin Programul Rabla?

Cea mai accesibilă Skoda Scala este cea cu echiparea Active. Clientul va primi mașina echipată cu jante de oțel de 16 inci și sistem de aer condiționat cu reglaj manual. Cel aflat la volan va putea comanda sistemul multimedia prin intermediul unui ecran tactil de 6,5 inci. Mașina vine cu Front Assistant și Lane Asssist.

Sub capota sa funcționează, ca și în cazul lui Logan de la Dacia, un motor de 1.0 litru. Este vorba despre o unitate TSI, care dezvoltă 95 de cai putere și care este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Singura nuanță exterioară care intră în preț este Energy Blue, iar scaunele sunt îmbrăcate standard în tapițerie din stofă gri.

Mașina poate fi achiziționată și în leasing, cu rata lunară de 202,56 euro, cu prima lunară de CASCO inclusă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide