Cât costă un McLaren 720S pe Autovit.ro? Putere enormă şi un design absolut superb

Autor: Marius Vișan 07 iun. 2022 Știri auto

Proprietarul unui McLaren 720S și-a scos mașina la vânzare pe Autovit.ro. Este cel mai ”accesibil” McLaren disponibil în acest moment (iunie 2022) pe platforma care se ocupă cu vânzarea de mașini rulate. Supercarul britanic poate fi cumpărat cu suma de 259.990 de EURO.

Mașina are un rulaj de 15.965 km. Cei 720 de CP sunt produși de un motor V8 pe benzină de o capacitate cilindrica de 3.994 cm3, puterea fiind transmisă către roțile din spate printr-o cutie de viteze automată.

Acest nou motor de 4,0 litri generează o putere maximă de 720 CP și un cuplu de până la 770 Nm, oferind niveluri de performanță cu adevărat uimitoare. Sprintul 0 – 100 km/h durează mai puțin de 3 secunde, iar după doar 5 secunde mașina a depășit pragul de 200 km/h. Viteza maximă este de 341km/h. Frânarea este la fel de impresionantă, McLaren 720S oprindu-se de la 200 km/h în doar 4,6 secunde.

Sprintul 0 – 100 km/h a lui McLaren 720S durează mai puțin de 3 secunde

Șoferii pot alege între modurile Comfort, Sport sau Track, accesate cu ajutorul panoului Active Dynamics Panel situat în consola centrală. Fiecare dintre cele trei moduri se concentrează pe un obiectiv diferit, optimizând confortul de rulare, respectiv echilibrul dinamic al manevrabilității și aderența și performanța în viraje. Pe măsură ce forțele de viraj, de accelerare, de frânare și aerodinamice se modifică în mod constant, iar suprafața drumului se schimbă, sistemul Proactive Chassis Control II poate calcula și alege rapid răspunsul perfect.

Mașina din anunț vine cu dotări precum track pack cu rollbar din titan, sistem de telemetrie și 3 camere (față, spate, habitaclu), jante forjate, scaune carbon tip ”McLaren P1”, centuri în 6 puncte pe lângă cele normale cu pretensionare. Interiorul are numeroase elemente din carbon și Alcantara.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide