Cât costă un Porsche Cayenne recuperat de Banca Transilvania de la un client rău platnic

Autor: ProMotor 29 iun. 2020 Știri auto

Departamentul executări silite al Băncii Transilvania din județul Botoșani vinde un Porsche Cayenne (motor pe benzină), fabricat în anul 2006, cu suma de 43,600 de lei (fără TVA). Nu se oferă foarte multe detalii despre mașina, dar din imagini putem spune că mașina se află într-o stare bună.

Nu există urme vizibile de accidente sau zgârieturi.

Porsche Cayenne recuperat de Banca Transilvania costă 43,600 de lei (fără TVA)

FOTO

Cât costă un Porsche Cayenne recuperat de Banca Transilvania de la un client rău platnic
Porsche Cayenne recuperat de Banca Transilvania

Porsche Cayenne este o mașină aparte

Modelul Porsche Cayenne a schimbat istoria constructorului din Stuttgart. A fost primul SUV Porsche, dar şi primul model Porsche cu patru uşi. Prima generaţie a apărut în 2002 şi a schimbat peisajul SUV-urilor, Cayenne fiind apreciat pentru motorarele puternice şi manevrabilitatea bună.

A urmat a doua generaţie în 2010, cu un plus de putere şi dimensiuni un pic mai mari, plus o variantă hybrid.

A treia generaţie a fost lansată în 2018 și este bazată pe platforma MLB a grupului Volkswagen, pe care o împarte cu VW Touareg, Audi Q7 şi Q8, Bentley Bentayga şi Lamborghini Urus.

Porsche Cayenne este primul vehicul cu motor V8 construit de Porsche din 1995, când producția Porsche 928 a fost întreruptă. Este, de asemenea, primul vehicul de variantă off-road al lui Porsche de la tractoarele Super și Junior ale anilor ’50. Din 2008, toate motoarele dispun de tehnologie de injecție directă.

Cât costă un Cayenne nou-nouț, în România?

Porsche Cayenne are în România preţuri începând cu 77.000 de euro (TVA inclusă), însă nivelul dotărilor este bază este mai mult decât generos.

Printre dotările suplimentare se poate număra sistemul de climatizare cu reglaj pe patru zone, pachetul Chrono Sport, faruri cu tehnologie LED Matrix sau Porsche Activ Suspension Management.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: vanzari.bancatransilvania.ro



Comentarii
Inchide