Porsche Cayenne GTS: Noul SUV sport primește un motor V8 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 16 iun. 2020 Știri auto

Porsche prezintă gama revizuită de SUV-uri de performanță Cayenne GTS şi Cayenne Coupe GTS. Cea mai importantă actualizare ar fi renunțarea la motorul V6 în favoarea unui propulsor mai puternic V8.

Zvonurile despre noul Cayenne GTS sunt susținute de câteva imagini spion „scăpate” pe internet înainte de lansarea oficială.

Intră în galeria foto

Cayenne Coupe GTS ar trebui să utilizeze aceeași unitate V8 twin-turbo de 4.0 litri de la Panamera GTS. Acest lucru înseamnă 460 de CP și un cuplu de 660 Nm, putere livrată către roți cu ajutorul unei cutii de viteze PDK cu opt trepte și a unei tracțiuni integrale. Asta înseamnă că noua gamă GTS pe Cayenne şi Cayenne Coupe oferă  20 CP şi 20 Nm mai mult decât versiunea anterioară.

Cayenne GTS face 0-100 km / h în 4,5 secunde

Potrivit actu.auto.fr, Cayenne Coupe GTS va putea să accelereze de la zero la 100 km / h în 4,5 secunde cu pachetul opțional Sport Chrono. Viteza maximă este limitată la 270 km / h. De asemenea, sunt opționale cele două evacuări ovale, montate central.

În fotografii mai putem observa prezența pachetului Sport Design precum și ecusoane GTS negre. Frânele par, de asemenea, mai mari, în timp ce înălțimea de rulare pare să fi fost redusă, ceea ce s-a întâmplat cu Panamera GTS.

În interior s-a folosit multă piele Alcantara. Se află pe volan, mânerele de pe consola centrală, panourile ușilor, cotiere, scaune și căptușeală pentru acoperiș, în timp ce cusăturile contrastante roșii se pot vedea peste tot.

Modelul există în configuratorul din România, însă prețurile urmează să fie anunțate ulterior.

Despre modelul Porsche Cayenne

Porsche Cayenne este un vehicul sport de lux de dimensiuni medii, produs începând din anul 2002, cu vânzări din America de Nord începând în 2003. Este primul vehicul cu motor V8 construit de Porsche după anul 1995, când producția lui Porsche 928 a fost întreruptă. Este, de asemenea, primul vehicul în variantă off-road Porsche și primul Porsche cu patru uși. Din 2008, toate motoarele dispun de tehnologie de injecție directă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: actu.auto.fr / Instagram


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide