UniCredit Leasing vinde un SUV Tesla rulat. Are 525 de CP și o autonomie de 400 de km cu o singură încărcare

Autor: Marius Vișan 08 iun. 2022 Știri auto

Departamentul UniCredit Leasing care se ocupă cu vânzarea autovehiculelor la mâna a doua, preluate de la foștii proprietari, are o ofertă interesantă pentru iubitorii SUV-ului electric Tesla Model X.

Cei care sunt în căutarea unei mașini electrice la mâna a doua au la dispoziție o Tesla Model X 90D produsă în anul 2017. Mașina din anunț are un rulaj de 90,055 de km.

Cele două motoare produc un total de 525 de CP. Ele controlează în mod digital și independent cuplul către roțile din față și spate pentru a oferi un control inegalabil al tracțiunii, sporind în același timp performanța și eficiența.

UniCredit Leasing vinde un SUV Tesla Model X, la mâna a doua

Tesla Model X vine cu o baterie de 90 kWh care oferă o autonomie de 400 de km cu o singură încărcare. Prețul mașinii este de 67.540 de EURO (TVA inclus).

Intră în GALERIA FOTO

Tesla Model X a fost proiectat încă de la început pentru a fi cea mai sigură mașină de pe șosea. Testele de impact efectuate chiar de Tesla, dar și de alte instituții, indică faptul că Model X are un rating de siguranță de 5 stele, fiind unul din primele SUV-uri care obține acest rezultat.

VIDEO

Neavând nevoie de un motor termic sub capotă, Model X are o zonă de deformare mare pentru a absorbi energia unui impact de mare viteză. Amplasarea bateriei pe podea îi conferă lui Model X un centru de greutate extrem de scăzut, reducând riscul de răsturnare, obișnuit în cazul majorității SUV-urilor. Stâlpii din aluminiu întăriți cu șine din oțel protejează ocupanții și bateria, îmbunătățind în același timp rigiditatea acoperișului.

Sistemul de propulsie electric face ca Model X să ajungă de la 0 la 100 km/h într-un timp uluitor de 3,2 secunde versiunea Ludicrous P90D și 3,8 secunde pentru versiunea P90D. Totodată, viteza maxima pe care o atinge este de 250 km/h, toate acestea producând zero emisii.

Cu un coeficient de 0,24, Tesla Model X are cel mai mic coeficient de rezistență la înaintare dintre toate SUV-urile din istorie. Model X este dotat standard cu sistemul de frânare automată de urgență și de evitare a coliziunilor laterale pentru a preveni producerea accidentelor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Rulate.unicreditleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide