Cât plătești dacă vrei o limuzină Aurus Senat, ca a lui Vladimir Putin?

Autor: Elena Luchian 01 apr. 2021 Știri auto

Au început livrările pentru Aurus Senat. Așa că aceia care vor o limuzină ca a lui Vladimir Putin o pot primi. Cât trebuie să plătească pentru ea?

GALERIE FOTO

Versiunea disponibilă este Aurus Senat S600. Zece unități sunt disponibile pe site-ul dealer-ului oficial, toate au aceeași configurație și, implicit, vin cu preț identic: 24 de milioane de ruble, echivalentul a aproximativ 270.470 de euro.

Limuzinele vin cu echiparea de top, Individual, fiind cele mai apropiate de cea folosită de Vladimir Putin.

Acestea pot fi livrate imediat, dar cei care doresc configurații diferite trebuie să aștepte până spre finalul verii. Versiunea entry-level va avea un preț de pornire de 18 milioane de ruble, adică aproximativ 202.850 de euro.

Limuzina este echipată standard cu opt airbag-uri și cu o serie amplă de sisteme de asistență. Pentru că este o mașină dedicată personalităților de rang înalt, toate scaunele îmbrăcate în piele sunt încălzite, ventilate și prezintă funcții de masaj. Îmbrăcat în piele este și volanul încălzit, cu padele pentru schimbarea treptelor de viteză.

Cel aflat la volan beneficiază și de un head-up display, de un instrumentar de bord digital și de un sistem de navigație. Există și un sistem multimedia pentru cei care iau loc în spate.

În echiparea standard intră și jantele de 20 de inci, sistemul soft close pentru portiere și vopseaua metalizată. Modelul produs în Rusia are suspensie pneumatică adaptivă.

Aurus Senat, limuzina lui Vladimir Putin, în cifre

Aurus Senat în versiune de serie măsoară 5.630 de milimetri în lungime și vine cu un ampatament de 3.300 milimetri.

Garda la sol este similară cu cea a unui SUV veritabil: 200 de milimetri.

Modelul, fără blindaj, cântărește 3.035 de kilograme.

Limuzina lui Vladimir Putin este pusă în mișcare de un motor V8 de 4,4 litri cu tehnologie mild-hybrid. Sistemul dezvoltă 598 de cai putere și un cuplu maxim de 880 Nm. Propulsorul expediază resursele către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu nouă trepte.

De 4,7 secunde are nevoie colosul Senat pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h. Viteza sa maximă este de 250 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide