Ce mașină conduce Vladimir Putin în timpul liber? VIDEO

Autor: ProMotor 22 mart. 2021 Știri auto

După ce l-a provocat pe Joe Biden la o discuție live despre cine e ucigaș, Vladimir Putin s-a ținut de cuvânt și a plecat într-o minivacanță. Și nu oriunde, ci în taigaua siberiană.

Vladimir Putin se află într-o minivacanță împreună cu ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu. Ambii sunt îmbrăcați în costume de blană, iar cel care conduce șenilată blindată prin pădure este chiar Putin, informează Mediafax.

Președintele rus, în vârstă de 68 de ani, a fost filmat conducând un vehicul militar printr-o pădure, savurând apoi o masă în aer liber și băuturi, pe scaune învelite în piei de animale și admirând o bucată de lemn sculptat în atelierul domnului Șoigu.

Putin este cunoscut pentru faptul că a lansat multe imagini hiper-masculine cu el însuși în decursul timpului. În 2009, el a fost înfățișat fără cămașă, călare pe un cal în timpul unei vacanțe la munte, iar în august 2017 președintele rus a pozat din noul la bustul gol la o partida de pescuit pe un lac siberian.

„Vladimir Putin împreună cu ministrul apărării Sergei Șoigu petrec weekendul în districtul federal siberian”, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Vladimir Putin a fost filmat în timp ce conduce o șenilată blindată

Ministrul rus al Apărării i-a arătat lui Putin atelierul său, unde a sculptat diverse obiecte din lemn. După plimbare, politicienii au băut niște ceai în afara atelierului.

Putin a apelat des la astfel de ieșiri care sunt făcute publice pentru a ajuta la îmbunătățirea imaginii sale. Recent el a schiat alături de președintele din Belarus. Imaginea președintelui rus a fost afectată de protestele recente ce au avut o largă acoperire mediatică externă, dar și pe rețele de socializare utilizate intens de ruși.

Călătoria în Siberia a venit pe fondul tensiunilor crescute cu SUA la un comentariu recent al președintelui Joe Biden.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Ruptly / Facebook



Comentarii
Inchide