Cătălin Moroşanu a rămas iar pieton. Luptătorul a călcat prea mult accelerația în Buzău

Autor: Marius Vișan 09 sept. 2021 Știri auto
Cătălin Moroşanu a rămas iar pieton. Luptătorul a călcat prea mult accelerația în Buzău

La o lună după reobţinerea permisului auto, spuspendat în aprilie, în Bucureşti, Cătălin Moroşanu rămâne iar pieton.

De data aceasta, cunoscutul luptător de K1 a fost tras pe drumul european E 85, în apropierea localităţii buzoiene Limpeziş. Potrivit poliţiei, şoferul rula cu viteza de 154 de kilometri pe oră, pe o porţiune cu limita maximă de 100 de kilometri pe oră.

Miercuri după-amiază, Cătălin Moroşanu se îndrepta la volanul unui Mercedes-Benz către Bucureşti şi a fost oprit de un echipaj de Poliţie Rutieră, imediat ce a depăşit radarul de la Limpeziş, scrie Adevărul.ro.

Cătălin Moroşanu ”Moartea din Carpaţi”, din nou pieton

A primit o amendă de 1.305 lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Potrivit unor martori, Cătălin Moroşanu s-a conformat măsurilor impuse de poliţişti fără a comenta. El ar fi anunţat, ulterior, că va contesta sancţiunea.

În aprilie 2021, Cătălin Moroşanu a rămas fără permisul de conducere după ce poliţiştii l-au prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe Bulevardul Decebal din Capitală. A urcat din nou la volan în august.

Cătălin Moroșanu a rămas fără permisul de conducere și în anul 2017

Nu sunt primele abateri ale șoferului Cătălin Moroșanu. Sportivul a fost pieton pentru o perioadă de 90 de zile și în anul 2017.

Atunci Cătălin a fost surprins de aparatul radar în timp ce rula cu o viteză de 110 km/h într-un sat din județul Vaslui. Limita de viteză pe acel sector de drum era de 50 km/h.

„Era 7 dimineață si, deodată, am văzut o mașină albă, neinscripționată, cum întoarce pe linie continuă. A pus sirenele şi s-a luat după mine. Era politia, m-a oprit în trafic pentru că aș fi avut viteză”, a povestit atunci Moroșanu.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Catalin Morosanu / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide