Câte aripioare de pui încap în portbagajul din față al unui Mustang Mach-E? Nu e banc!

Autor: Elena Luchian 05 feb. 2020 Știri auto

Vedeta momentului la Ford, Mustang Mach-E, e numai bun pentru un picnic. În cea mai recentă campanie de promovare a modelului electric, portbagajul din față al lui Mustang Mach-E devine pe rând masă de picnic și frigider.

Galerie foto

Astfel, spotul publicitar redă mai mulți prieteni, grupați în jurul portbagajului din față, supranumit “frunk” (front trunk), plin de aripioare de pui bine rumenite, apoi de sticle de suc și cutii de bere și, într-un ultim experiment, de creveți la gheață.

“Cine are nevoie de un portbagaj în spate, când există “frunk”?” este descrierea care însoțește reclama de aproape 30 de secunde.

Ford încearcă astfel să arate că spațiul lăsat gol prin absența unui sistem de propulsie convențional este unul versatil. Sunt acolo 139 de litri care pot primi, după cum se vede în imagini, chiar și ce păstrezi, în mod obișnuit, într-o ladă frigorifică. În mod normal, un Mustang convențional (coupe sau cabrio), ascunde sub capotă unitatea 2.3 EcoBoost sau un V8 de 5.0 litri.

Portbagajul din față al unui Mustang Mach-E oferă încă 402 de litri pentru bagaje

Rezervat de peste 30.000 de clienți în două luni și jumătate, de când a fost lansat, Ford Mustang Mach-E este disponibil cu o baterie de 75,7 kWh sau cu una de 98,9 kWh.

Versiunea entry level (Standard Range) vine cu un motor electric, care dezvoltă 259 de cai putere și autonomie de 370 de kilometri pentru varianta cu tracțiune spate sau 338 de kilometri pentru cea cu tracțiune integrală).

Extended Range cu tracțiune spate are 286 de cai putere și o autonomie de 483 de kilometri, când SUV-ul are tracțiune spate sau 337 de cai putere și o autonomie de 435 de kilometri când este echipat cu tracțiune integrală.

Pentru cei care vor configurația de top, va fi disponibil Mach-E GT cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare dintre punți, cu 465 de cai putere și tracțiune integrală. Această versiune poate fi echipată doar cu bateria de top pentru o autonomie de până la 402 kilometri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide