Acesta este Ford-ul comandat de peste 30.000 de clienți în doar două luni

Autor: Elena Luchian 30 ian. 2020 Știri auto

Aproximativ două luni au trecut de când Ford Mustang Mach-E a fost dezvăluit și deja, pe adresa companiei americane au sosit peste 30.000 de rezervări. Clienții au plătit un avans de 500 de dolari pentru a se asigura că vor primi crossover-ul electric.

Galerie foto

Nu mai puțin de 32.000 de clienți și-au manifestat intenția de a achiziționa un Ford Mustang Mach-E, modelul prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles, pe 17 noiembrie.

Clienții interesați nu sunt doar din Statele Unite, ci din întreaga lume. Ford a anunțat că intenționează să construiască 50.000 de unități în primul an de producție. Cei care au plătit avansul de 500 de dolari se pot răzgândi oricând, fără să piardă banii.

Cinci versiuni Mach-E vor fi disponibile, iar versiunea entry-level va avea un preț de pornire de 43.895 de dolari în Statele Unite. Vârful de gamă Mach-E GT va putea fi comandat începând cu 60.500 de euro. Acesta va accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 5 secunde și va avea o autonomie de până la 600 de kilometri.

Ford nu a comunicat încă prețurile modelului în România. Primii clienți își vor primi mașina cu emisii zero în cea de-a doua parte a anului.

 

Vă așteptăm și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide