Câte ţigări încap într-o roată de rezervă? Poliţiştii din Galaţi ştiu | FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 ani Știri

 


Poliţişti de la Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu inspectorii vamali au descoperit zilele trecute, cu ajutorul unui câine special antrenat, 4.400 de ţigarete ascunse în roata de rezervă a unui autoturism, scrie Adevarul.ro.

Autoturismul Audi era condus de un bărbat pe nume Vladimir B, cu dublă cetăţenie, acesta fiind oprit în momentul în care se pregătea să intre în România din direcţia Republica Moldova.

Pe timpul controlului, câinele poliţist specializat în detectarea tutunului, a simţit mirosul specific şi a semnalat acest fapt ofiţerului. Echipa a procedat la efectuarea unui control amănunţit, iar în urma acestuia au descoperit ţigările ascunse în roata de rezervă a autoturismului. 

„Conform prevederilor legale lucrătorii vamali au procedat la reţinerea ţigaretelor, în valoare de 2.640 lei, în vederea confiscării, iar Vladimir B. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei”, a precizat biroul de presă a IJPF Galaţi, citat de Adevarul.ro.
Comentarii
Inchide