Ce a păţit un şofer oltean care s-a aventurat cu maşina pe Transalpina

Ce a păţit un şofer oltean care s-a aventurat cu maşina pe Transalpina

Autor: Gandul acum 6 ani Știri

ProMotor

 

 

Un şofer inconştient de pericolul la care se expune s-a aventurat pe Transalpina, şoseaua care, începând cu 15 noiembrie este închisă circulaţiei publice, de la kilometrul 67+400 de metri, până la kilometrul 79 +200 de metri – transmite IPJ Alba. Şoferul a rămas împotmolit şi a avut nevoie de ajutorul jandarmilor montani şi al poliţiştilor.

Potrivit poliţiştilor, incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19.00, Poliţia Municipiului Sebeş fiind sesizată prin 112 de către un tânăr de 24 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că a rămas blocat cu autoturismul în zăpadă, pe DN 67C la circa 10 kilometri de Obârşia Lotrului. În sprijinul conducătorului auto au pornit poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş şi jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Şugag care au reuşit să deblocheze autoturismul în care se afla tânărul împreună cu prietena sa.

Citeşte şi Cât costă să devii un PERICOL PUBLIC în România

Citeşte şi Chinezii intră în posesia celei mai mari rafinării din România şi a peste 800 de benzinării

Citeşte şi VIDEO Concurentul lui Logan, câştigător al premiului “Autobest 2016”

Cei doi au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Şugag unde, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu 6 puncte amendă, iar complementar s-a luat măsura suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 60 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte conducătorilor auto că în conformitate cu prevederile art. 101 al. 3 pct. b din OUG 195/2002 „nerespectarea interdicţiei temporare de circulaţie instituite pe un anumit segment de drum public”, reprezintă contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 6 şi 8 puncte amendă (între 630 şi 840 lei) iar ca măsură complementară, permisul de conducere este suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi Cât de costă să devii un pericol public în România

Citeşte şi GALERIE FOTO. Dacia MaxiBreak – maşina autohtonă transformată în ambulanţă

Citeşte şi Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american

Citeşte şi GALERIE FOTO. Primul van Dacia nu a fost Lodgy. Vă prezentăm Nova MPV

Citeşte şi VIDEO. Şi-a luat un M3 de 50.000 de lire, dar nu ştia cine a condus-o înaintea lui

Citeşte şi FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din RomâniaComentarii
Inchide