Ce au decis procurorii în cazul motociclistului care a omorât un bărbat care circula pe trotinetă

Autor: Daniel Samoilă 30 dec. 2021 Știri auto
Ce au decis procurorii în cazul motociclistului care a omorât un bărbat care circula pe trotinetă

Motociclistul care a omorât un bărbat aflat pe o trotinetă și-a aflat pedeapsa. Procurorii au finalizat cazul după patru luni.

Concret, teribilul accident s-a petrecut în luna august. Atunci, motociclistul a lovit cu casca un bărbat aflat pe trotinetă și l-a proiectat sub o mașină. El a fost trimis în judecată pentru omor.

Motociclistul vinovat de moartea acelui bărbat este și instructor auto, astfel că i-a fost prelungit mandatul de arestare preventivă.

Dacă va fi găsit vinovat, atunci bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

De asemenea, el este condamnat în primă instanță într-un dosar legat de un alt accident rutier, potrivit stirileprotv.ro.

Motociclistul a provocat una dintre cele mai șocante accidente în 2021

Conform sursei menționate, Judecătoria Sectorului 5 a decis 2 ani de închisoare pentru uciderea unui biciclist. A fost un accident petrecut acum șapte ani.

Pedeapsa este cu suspendare. Dacă sentința va rămâne definitivă, atunci motociclistul trebuie să presteze şi 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Cum s-a petrecut accidentul provocat de motociclist

Conflictul a avut loc într-o seară din luna august, în sectorul 4 din București. Un motociclist, care este și instructor la o școală moto, și-a dat jos casca într-o intersecție și a aruncat-o într-un bărbat care circula cu o trotinetă.

Acesta din urmă s-a dezechilibrat și a ajuns în fața unei mașini care circula regulamentar. Șoferul nu a avut timp să frâneze. Impactul a fost fatal.

Cunoscut sub porecla de “Americanu’” în rândul motocicliștilor din Capitală, Laurențiu Mitici Trică, a fost acuzat de omor și a fost reținut după conflictul avut în trafic cu Răzvan Mihai, în vârstă de 38 de ani.

Cel aflat pe motocicletă l-ar fi urmărit pe cel cu trotineta până în apropierea unei intersecții din zona Vitan Bârzești. Acolo a avut loc loc tragedia.

Pe grupul Info Trafic București și Ilfov, martorii susțineau că bărbatul aflat pe trotinetă circula haotic. De aici ar fi pornit conflictul între cei doi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide