Ce bonusuri primesc angajații Volkswagen pentru performanțele din 2019

Autor: ProMotor 14 mart. 2020 Știri auto

Angajații Volkswagen din Germania vor primi bonusuri pentru performanțele din 2019. Volkswagen nu a precizat câți angajați vor primi aceste bonusuri, dar a anunțat că este vorba de salariații protejați prin contracte colective de muncă.

Intră în Galeria FOTO

Valoarea bonusului pe care-l vor primi angajații Volkswagen este de 4.950. ANul trecut, circa 100.000 de angajați Volkswagen au primit un bonus egal cu 4.750 de euro. Potrivit unui comunicat Volkswagen, angajații care se califică pentru bonus au primit deja o plată în avans de 1.690 de euro în noiembrie 2019, urmând să primească restul de 3.260 de euro odată cu salariul din luna mai.

Într-un mesaj transmis presei, președintele Volkswagen, Herbert Diess a transmis că „angajații Volkswagen au demonstrat și în 2019 o performanță solidă și și-au adus o contribuție importantă la succesul Volkswagen. Prin acest bonus, dorim să le mulțumim”.

„2019 a fost încă un an dificil pentru colegii noștri”, a transmis și Bernd Osterloh, președintele sindicatului. „Încă o dată, ei au depus eforturi pentru a aduce Volkjswagen în prim-plan. Prin urmare este normal ca angajații să împărtășească din succesul companiei. O merită”, a mai spus Osterloh.

Anul 2020 se anunță unul cel puțin la fel de important pentru Volkswagen, în special în contextul electrificării gamei sale de automobile. Cu ceva timp în urmă a fost confirmat că ID.4 va fi lansat în Europa spre finalul acestui an. Crossoverul electric Volkswagen va fi produs și comercializat pe piețele din Europa, China și America de Nord.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide