Ce decizie a luat Mazda în plină pandemie de coronavirus. Este singura companie auto care s-a gândit să facă așa ceva

Autor: ProMotor 19 apr. 2020 Știri auto

Mazda a găsit o modalitate de ajuta în lupta cu COVID-19. Compania auto oferă lucrătorilor din domeniul sănătății din SUA, aflați în primele linii ale luptei cu coronavirus, schimbări gratuite de ulei și servicii de curățare a mașinilor.

Programul nu se limitează doar la modelele Mazda, deci și proprietarii altor mărci de mașini sunt eligibili pentru serviciile gratuite.

Programul național s-a extins după ce câțiva dealeri Mazda au implementat programe similare la nivel local. Cei de la Mazda apreciază că se va cheltui o sumă de cel puțin 5 milioane de dolari pentru această inițiativă, supranumită programul Essential Car Care, care este programat să fie țină până la data 4 mai.

Lucrătorii din sistemul medical vor trebui să arate un ecuson pentru a avea parte de acest serviciu. Oferta nu poate fi transferată altor persoane. După efectuarea schimbărilor de ulei, dealerii Mazda vor curăța vehiculele.

Industria auto a jucat un rol important în combaterea epidemiei COVID-19. Diverși producători auto lucrează la producerea de ventilatoare, respiratoare, halate, măști chirurgicale și viziere pentru personalul medical.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide