Ce i-a făcut un șofer de BMW unuia care i-a lovit mașina și a fugit?

Autor: ProMotor 04 mart. 2020 Știri auto

Cine credea că viața la Hollywood este strălucitoare și relaxantă, trebuie să se mai gândească. Un șofer de BMW și unul de Ford au avut propriul război în plină stradă.

Intră în GALERIA FOTO

S-a întâmplat în zona de nord a Hollywood-ului. Martorii susțin că Ford-ul F-150 lovise limuzina de culoare albă, un BMW Seria 7, și încercase să fugă de la locul accidentului. Șoferul nu s-a așteptat nicio clipă ca BMW-ul să gonească după el.

BMW-ul cu volan pe dreapta s-a rupt în două. Șoferul a scăpat teafăr și nevătămat. IMAGINI IREALE!

Într-o urmărire agresivă și o confruntare în mijlocul unei intersecțiii, șoferul de BMW lovește pick-up-ul american de mai multe ori și, în cele din urmă, îl blochează lângă o bordură.

Pietonii și ceilalți conducători auto privesc uluiți incidentul violent. Imaginile apărute pe rețelele de socializare arată cum BMW-ul urmărește Ford-ul în timp ce are portiera de pe stânga față deschisă, semn că șoferul s-a grăbit să pornească în urmărirea celui care îi lovise mașina și nu a mai apucat să închidă ușa.

La 12 ore de la apariția filmării pe Instagram, poliția din Los Angeles a anunțat că a făcut arestări în acest caz pentru “un atac cu o armă letală”. Autoritățile nu arată clar cine a fost arestat, dar cel mai probabil a fost vorba despre șoferul de BMW Seria 7.

Nimeni nu a fost rănit și nicio altă mașină nu a fost avariată în acest incident.

 

 

 

View this post on Instagram

 

Another Angle….. from video posted earlier Laurel Canyon And Victory Blvd

A post shared by Valley Racing 818_1320 (@818__1320) on

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide