Ce mai cară românii cu Dacia? Imagini inedite surprinse pe un drum din Iași

Autor: ProMotor 06 iul. 2020 Știri auto

O situație inedită a fost fotografiată pe o șosea din județul Iași. Cineva a fotografiat o capră care se afla în portbagajul unui autoturism Dacia cu numere de Neamţ. Poza a fost realizată pe drumul european care traversează orașul ieșean Podu Iloaiei.

În partea din spate a autoturismului, care avea numărul de înmatriculare în Neamţ, stătea majestuos o capră, care nu părea deloc deranjată de modul în care era transportată. Ipostaza amuzantă cu animalul din habitaclul Daciei a fost fotografiată de ceilalţi participanţi la trafic şi nu a durat mult până ce imaginile au fost postate în spaţiul virtual, scrie Adevărul.ro.

Aceasta nu este o situație unică în peisajul românesc. Deseori sunt fotografiate în trafic mașini care transportă diverse „încărcături”. Au existat cazuri în care șoferii au fost prinși transportând porci sau alte animale cu propriul autoturism.

dacia-sandero

Dacia are faima de mașină „bună la toate”, așa românii nu se feresc să o folosească pentru tot felul de transporturi.

Cu europaletul plin cu cărămidă, direct pe Skoda Octavia

O altă situația care a atras atenția publicului s-a petrecut la începutul acestui an, doar că în acest caz era vorba despre o mașină Skoda. Un șofer a filmat o mașină care transportă, nici mai mult, nici mai puțin, decât un europalet plin cu cărămidă. Bărbatul l-a legat cu chingi și a plecat la drum.

Un alt șofer care se afla pe drum l-a văzut, l-a filmat și a urcat clipul pe Facebook, iar acum putem vedea cu toții de ce în stare o Skoda Octavia. În orice caz, lăsând la o parte gluma, gestul bărbatului putea să se termine tragic dacă europaletul s-ar fi prăbușit pe o altă mașină. Străzile din România sunt pline de gropi și denivelări, așa că europaletul se putea dezechilibra în orice moment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide