Ce mașină deține senatoarea Diana Şoşoacă

Autor: ProMotor 23 feb. 2021 Știri auto

Diana Șoșoacă, fost membru al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a publicat pe site-ul Senatului, la începutul mandatului, declarația de avere.

Senatoarea deține mai multe terenuri și locuințe, obiecte de artă moștenite de la familia sa, dar și conturi bancare în care se află aproape 15.000 de euro.

Șoșoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în localitatea Balotești, județul Ilfof. Pe lângă acesta ar mai fi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea și unul în Dâmbovița. Senatoarea mai deține trei locuințe, dintre care două apartamente și o casă de vacanță.

În declarația de avere se mai precizează faptul că aceasta deține Cabinetul de Avocatură Ivanovici.

Diana Șoșoacă deține un Opel Corsa cumpărat în 2015

Conform documentului depus la Senat, Diana Șoșoacă deține un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015.

Ce mașină deține senatoarea Diana Şoşoacă

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă, la începutul lunii februarie, din grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor, după un moment petrecut în Parlament.

Diana Şoşoacă era una dintre cele mai cunoscute voci din AUR

”Din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român”, a spus deputatul AUR Dan Tănasă, imediat după excluderea din partid.

”Domnul Tîrziu şi domnul Lavric i-au comunicat doamnei Şoşoacă anumite reguli de joc în cadrul Senatului, iar doamna Şoşoacă înţeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei. Un senator al
României nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari şi să transmită live pe Facebook. S-au strâns mai multe lucruri”, a mai spus la momentul excluderii Dan Tănasă.

Sursă: Adevărul.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Diana Iovanovici-Șoșoacă



Comentarii
Inchide