Ce mașină i-a dăruit David Beckham fiului său Brooklyn la nunta cu Nicola Peltz

Autor: Mihai Morcovescu 13 apr. 2022 Știri auto

David Beckham le-a făcut cadou fiului său Brooklyn și soției acestuia, actrița americană Nicola Peltz, un automobil Jaguar XK140 de epocă. Cei doi tineri s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Palm Beach.

Modelul Jaguar XK140 este evaluat la 460.000 de euro

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din 2019. În 2020 as-au hotărât ă se căsătorească, însă din cauza pandemiei au fost nevoii să amâne evenimentul.

În cele din urmă, nunta mult-așteptată a fost organizată. Evenimentul grandios a fost organizat de tatăl miresei, miliardarul Nelson Peltz, care a plătit trei milioane de dolari. Nici celebrii părinți ai lui Brooklyn nu au rămas mai prejos.

David și Victoria au sosit la nuntă la bordul unui automobil Jaguar XK140 de colecție din anul 1954. Bijuteria pe patru roți este un model unicat, care a fost complet restaurat de Lunaz. Este vorba despre o companie britanică specializată în electrificarea modelelor clasice la care fostul mare fotbalist este acționar.

La restaurarea acestui Jaguar a lucrat o echipă formată din 120 de specialiști. Coupe-ul britanic a fost modificată la standardele vremurilor din secolul XXI, iar motorul original cu 6 cilindri în linie de 3,4 litri și 190 CP a fost înlocuit cu un sistem de propulsie electric. Specificațiile tehnice nu au fost, însă, dezvăluite.

De asemenea, frânele, suspensiile și direcția mașinii au fost modificate. Nuanța albastră a caroseriei a fost aleasă special de David Beckham. Potrivit Lunaz, clientul are posibilitatea să-și boteze culoarea unică, iar la cererea lui numele rămâne confidențial.

Interiorul de culoare bej deschis a fost complet restaurat, în timp ce cadranele și comutatoarele originale au căpătat o notă contemporană. Specialiștii de la Lunaz au încorporat și o serie de instrumente moderne precum indicatorul bateriei.

Jaguarul XK140 făcut cadou de David Beckham tinerilor căsătoriți este evaluat la aproximativ 460.000 de euro. Fostul căpitan al naționalei Angliei și soția sa nu au rezistat tentației de a testa mașina și și-au făcut apariția la nunta lui Brooklyn la bordul coupe-ului. A doua zi, Brooklyn şi Nicola au fost văzuţi plimbându-se pentru prima dată cu noua lor mașină.

Sursa: Carbuzz

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide