Ce mașină i-a făcut cadou Inna celei mai bune prietene?

Autor: David Andrei 20 nov. 2020 Știri auto

Inna i-a făcut cadou o mașină celei mai bune prietene. Artista a plănuit totul pas cu pas și a adus în fața casei un Fiat Abarth roz, culoarea preferată a amicei sale.

GALERIE FOTO

Inna și Anca sunt prietene de aproximativ 15 ani. Cele două petrec mai tot timpul împreună, iar Anca o însoțește pe Inna și în turneu și îi este make-up artist. Acum a sosit momentul ca artista să o recompenseze pentru devotement.

Inna a plănuit totul pas cu pas, în așa fel încât să o deruteze complet pe amica ei. A pus la cale o zi roz (Pink Day), culoarea preferată a Ancăi. Prietena ei a crezut că surpriza este pentru Inna, nicidecum pentru ea. Și-a jucat rolul bine artista. S-a mirat când a văzut mașinuța ascunsă sub prelată, în fața casei.

Anca s-a bucurat pentru prietena ei când a văzut mașina, crezând că va fi a Innei.

“Ia cheia, este mașina ta!”, au fost cuvintele care au făcut-o pe Anca să izbucnească în plans. Tinerei nu i-a venit să creadă că, de fapt, Fiat-ul roz, personalizat, este de-acum al ei.

Mașina roz dăruită de Inna – un vis devenit realitate pentru Anca

Pentru ca supriza să fie completă, lângă mașină și-a făcut apariția și iubitul Ancăi, pe care nu-l mai văzuse de trei săptămâni.

Cea mai bună prietenă a Innei a plecat deja la drum cu noua sa mașină. “Conduc, dar mă aștept oricând să mă trezesc din acest vis!”, spune tânăra încă uimită de surpriză, sărutând volanul.

Surpriza uriașă pusă la cale de Inna a fost filmată și postată pe canalul său de YouTube. Vedeta este urmărită acolo de 6,2 milioane de utilizatori. Tot ce se întâmplă în Dance Queen’s House va fi publicat pe canalul său, iar vlog-urile vor fi traduse în engleză și în spaniolă.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide