Ce notă au primit autoritățile care au acționat în București pentru deszăpezire?

Autor: ProMotor 06 feb. 2020 Știri auto

Primarul Capitalei Gabriela Firea spune că instituțiile din subordinea sa, care s-au ocupat de deszăpezire, merită nota șapte pentru intervențiile efectuate în București în noaptea trecută și astăzi.

Galerie foto

“Ar fi putut acționa mai bine, a spus edilul Capitalei. „Noi am fost cu toții în priză: primarul general, primarii de sectoare, directorii de instituții subordonate, chiar și companiile de salubritate, care organizează deszăpezirea. Mi-au spus cu toții că vor acționa la maximum de capacitate, dar nu pot să spun că sunt mulțumită. Nota șapte. Bine că nu e patru.”

Firea este de părere că bucureștenii care au fost nevoiți să meargă kilometri întregi pe jos, pe trotuarele acoperite de zăpadă sau pe carosabil pentru a ajunge la serviciu, s-ar putea să aibă altă părere. Mai multe tramvaie au fost blocate în Drumul Taberei, din cauza ruperii unui cablu. Și circulația tramvaiului 41 a fost întreruptă temporar în această dimineață.  În total, 20 de linii de tramvai și de autobuz au fost afectate de ninsori. Într-o fotografie apărută pe grupul InfoTrafic, mai mulți cetățeni împing un autobuz.

Deszapezire Bucureti (5)

“Probabil cetățenii ne dau cinci. Nu putem să spunem că nu s-a făcut nimic. S-a făcut, dar se putea mai bine”, a spus Firea.

Mai mult, pe centura Capitalei, în zona Chiajna, mai multe camioane au derapat, blocând circulația.

305 utilaje și 1.025 de operatori manuali acționează astăzi în Capitală. Refugiile de tramvai și stațiile de autobuze și troleibuze sunt deszăpezite de către controlii STB. Noaptea trecută, au intervenit 374 utilaje și 471 operatori.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide