Ce părere are Jeremy Clarkson despre SUV-ul Ford Puma produs la Craiova

Autor: Marius Vișan 16 iul. 2020 Știri auto

În luna februarie, Jeremy Clarkson a publicat un articol pe site-ul britanic thetimes.co.uk în care scrie care este părerea lui despre modelul produs la Craiova Ford Puma.

Cunoscutul prezentator TV are atât cuvinte de apreciere, cât și critici pentru SUV-ul care se produce în România. Sunt cuvinte de laudă amestecate cu ironie, în stilul caracteristic.

Ford Puma este pregătit pentru o lume post-apocaliptică

”Când am auzit că Ford relansează Puma am fost încântat, pentru că modelul vechi din anii ’90 arăta destul de bine. Dar, de fapt, tot ce a făcut Ford a fost să relanseze numele și să-l pună pe spatele unei cutii. Totuși, într-o lume post-apocaliptică în care nimeni nu este bogat, nu este locul pentru mașini elegante și sportive. Mașina va fi pur și simplu o unealtă și tocmai asta este noul Puma”, scrie Clarkson în recenzia sa.

După ce critică designul exterior, recunoaște că portbagajul este punctul forte a lui Puma. În special i-a atras atenția spațiul enorm, cu dop de scurgere, de sub podea. „Ai un câine murdar de noroi? Perfect: îl poți spăla în portbagaj.”

Acesta mai spune că scaunul din spate este suficient de spațios pentru trei copii, dar ei nu vor dori să stea acolo prea mult pentru că nu există porturi USB și orificii de aerisire.

„Există cineva la Ford care înțelege ce vor oamenii de la o mașină: Viteză, economie, siguranță, asigurare ieftină”

Motorul de 1 litru are doar trei cilindri și poate deveni zgomotos, dar este economic. Cu toate acestea, este echipat cu un turbocompresor care urcă puterea la 155 de cai.

Intră în Galeria Foto

„De asemenea, Puma are un sistem de infotainment destul de bun. Scrisul este cam mic pentru persoanele în vârstă, dar în viitorul apropiat nu va conta, pentru că oamenii cu probleme de vedere și oamenii în vârstă vor fi cu toții morți”, mai spune Clarkson.

Singurul lucru care nu i-a plăcut la Puma, în afară de stilul exterior, au fost scaunele. Clarkson spune că este valabil pentru multe modele Ford.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide