Ce probleme a identificat un proprietar de Tesla Model Y după 14.000 de km parcurși

Autor: Cristian Gubandru 30 mai 2022 Știri auto

Proprietarul unui Tesla Model Y a identificat câteva probleme minore după ce a parcurs peste 14.000 de km cu modelul electric american. Cu toate acestea, este foarte mulțumit de alegerea făcută.

Tesla Model Y este adesea considerat drept cel mai bun crossover electric la vânzare. Cu toate acestea, are și el problemele sale.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Frânare fără sens

Modelul Y este predispus la frânari fără sens. Când este în modul Autopilot, Tesla Model Y poate să frâneze prea brusc uneori și fără sens, întrucât traficul din față este liber.

Calitatea asamblării

Tesla Model Y nu este construit ca o mașină de peste 60.000 de dolari. Există o mulțime de probleme de asamblare și finisare, cu rosturi cam mari. În plus, se aude mult zgomot de la drum, geamurile fiind prost izolate.

Aplicația

O altă problemă minoră este faptul că telefonul trebuie să aibă aplicația Tesla deschisă pentru a vă debloca mașina.

Portbagajul față

Portbagajul din față este manual, nu electric. Din nou, o mică problemă, dar care îi deranjează pe unii posesori de Model Y.

Luneta

Luneta este prea mică și, ca urmare, vizibilitatea din spate este redusă.

Telefonul

Trebuie să utilizați ecranul central pentru a închide telefonul. Nu puteți apăsa doar un buton de pe volan, precum în majoritatea mașinilor.

Faza lungă automată

Faza lungă automată nu reușește uneori să recunoască mașinile care se apropie și poate rămâne activată atunci când luminile chiar ar trebui să treacă pe fază scurtă.

VIDEO: Ce probleme a identificat un proprietar de Tesla Model Y după 14.000 de km parcurși

Un tribunal german a acordat unui proprietar de Tesla Model 3 o despăgubire de 69.000 de euro după ce a decis că tehnologia opțională de conducere autonomă a mașinii nu a respectat promisiunea de marketing.

Sursa: Insideevs

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / Just Frugal Me


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide