Ce probleme are Skoda Superb după 6 ani și 100.000 de KM – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 08 iun. 2023 Știri auto

Cum arată o Skoda Superb după o utilizare de 6 ani și 100.000 de kilometri? Merită cumpărată o astfel de mașină la mâna a doua din România?

Skoda Superb este una dintre cele mai îndrăgite mașini pe care le produce constructorul auto ceh, fiind foarte apreciată pentru spațiul generos, practicalitatea de care dă dovadă și calitatea generală pe care o oferă clienților, dar la un preț competitiv față de alte mașini de gabaritul ei.

De aceea este o mașină populară și pe piața mașinilor second-hand. Cei de la Mașina Potrivită au verificat o Skoda Superb fabricată în 2017, cumpărată și folosită în România. Mașina a parcurs aproape 100.000 de kilometri pe drumurile din România. Cei de la Mașina Potrivită ne arată ce probleme are și cum arată după ce a fond condusă în România în ultimii 6 ani.

Cum arată o Skoda Superb după 6 ani și 100.000 de kilometri?

Mașina verificată este o Skoda Superb sedan, cu motorul de 2,0 litri, pe motorină, ce dezvoltă 150 CP. Propulsorul este legat la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte, fără sistem de tracțiune integrală.

Mașinii în cauză i-au fost schimbate barele de protecție față din spate, de două ori chiar. De asemenea, a avut și parbrizul schimbat în două ocazii, iar caroseria a fost revopsită.

Din punct de vedere tehnic, mașina se prezintă bine. Partea de dedesubt arată bine, cu doar câteva puncte superficiale de rugină, discurile și plăcuțele sunt în stare destul de bună, iar anvelopele sunt și ele bune. Motorul și cutia de viteze nu prezintă scurgeri, iar tampoanele de susținere ale acestora sunt în stare bună.

Nu este o echipare foarte accesorizată, având faruri standard cu halogen, dar care se pot dovedi mai puțin costisitoare în cazul în care mașina este lovită. Nici interiorul nu este vârf de gamă, dar are opțiuni utile, precum pilotul automat sau conectivitate prin Bluetooth cu telefonul mobil. În schimb, aici se poate observa uzura, în special pe scaunul șoferului, semn că mașina a fost folosită mai mult de distanțe scurte și că au existat multe urcări și coborâri din mașină, dat fiind că materialul scaunului a început să se deterioreze. În acest caz, clientului i s-a recomandat o retapițare a acelui lob deteriorat.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Masina Potrivita YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide