Ce șanse erau? Două Lamborghini Aventador identice s-au ciocnit

Autor: ProMotor 13 iun. 2020 Știri auto

Ce șanse sunt să vezi, în același loc, două supercar-uri foarte rare, Lamborghini Aventador? Ce șanse sunt ca ale să fie aceeași versiune, S? Ce șanse sunt ca ele să aibă exact aceeași vopsea exterioară, o combinație de galben și negru? Și ce șanse sunt ca ele să se ciocnească?

GALERIE FOTO

Ei bine, șanse există! Stă dovadă un accident care a avut loc pe o stradă din Singapore. Cele două supercar-uri rulau împreună prin oraș, întorcând privirile trecătorilor și celorlalți participanți la trafic. Unul dintre ele a oprit într-o intersecție pentru a acorda prioritate. Decizia l-a surprins pe cel din spate, care l-a lovit în plin. Evident, accidentul a fost un real spectacol pentru cei din jur.

Pentru a nu recunoscuți și pentru a nu deveni celebri printre puținii posesori de Lamborghini Aventador din Singapore pentru întâmplarea absurdă, cei doi șoferi și-au scos rapid plăcuțele de înmatriculare. Autoritățile i-au identificat însă, imediat. Poliția a ajuns la locul accidentului la scurt timp după coliziune. Cele două supercaruri au fost urcate pe platforme.

7jun2020
sembawang road

#SKW27Y yellow lamborghini aventador S was involved in an accident.

previously caught on…

Posted by SG Road Vigilante – SGRV on Sunday, 7 June 2020

Imaginile apărute pe rețelele de socializare arată că supercar-urile au suferit daune serioase, unul în partea frontală, iar celălalt în partea posterioară. Mai mult, se pare că la mașina lovită din spate s-a declanșat și un mic incendiu. Doi bărbați au intervenit rapid cu un stingător și focul a fost stins.

Ulterior, a apărut în mediul online o filmare cu unul dintre șoferii de Lamborghini Aventador S rulând cu viteză într-un sens giratoriu, puțin înainte ca impactul să aibă loc, un indiciu că era specialist în conducere imprudentă.

Două Lamborghini Aventador lovite, pagube la dublu

Cei doi proprietari de supercar-uri produse la Sant’Agata Bolognese erau prieteni. Mai mult, ei își modificaseră împreună mașinile, folosind praguri, difuzoare de aer și eleroane identice, pentru ca cele două Lamborghini Aventador S lor să fie practic imposibil de diferențiat. Acum, în baza prieteniei și a legii, trebuie să facă schimb de asigurări.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: SG Road Vigilante - SGRV



Comentarii
Inchide