Ce se întâmplă când doi șoferi se șicanează pe o autostradă din SUA – VIDEO

Autor: ProMotor 17 ian. 2020 Știri auto

Imaginile suprinse de o cameră de bord arată ce se întâmplă când doi șoferi se șicanează pe o autostradă din SUA. Întâmplarea se termină prost pentru Subaru, în timp ce Lexus își continuă drumuil ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Cameraman – sistemul de camere exterioare al unui Tesla Model 3.

Totul a început în momentul în care șoferul mașinii Lexus a fost împiedicat de cel din Subaru să de depășească pe banda de viteză. Atunci când a devenit clar că Subaru nu va elibera banda de viteză, șoferul din Lexus trece rapid pe prima bandă pentru a depăși prin dreapta atât Subaru, cât și Tesla care filmează.

Deloc imprevizibil, în momentul în care șoferul din Lexus accelerează, la fel face și cel din Subaru, iar de aici se dezlănțuie iadul. Lexus reușește să o ia înaintea lui Subaru, în fața căruia frânează pe banda de viteză. Șoferul din Subaru nu pare să reacționeze în timp util, iar când o face, în loc să frâneze la rândul său trage violent de volan. Manevra bruscă face ca spatele mașinii să piardă aderența (ca și când mașina nu ar dispune de un sistem de control al stabilității), iar efectul de pendul împinge mașina într-un tête-à-queue în afara șoselei.

Șoferul din Lexus își vede liniștit de drum, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, și dispare din raza camerelor video de pe mașina Tesla. Din fericire, consecințele acestui accident nu au fost foarte grave pentru pasagerii din Subaru.

Este evident că ambii șoferi au avut partea lor de vină în cazul acestui incident de trafic. De asemenea, este clar că este vorba de un accident stupid, care nu ar fi trebuit să se întâmple dacă cei doi și-ar fi păstrat cumpătul. De asemenea, este un reminder pentru cei care intimidează alți șoferi, că nu toți sunt piloți de curse, iar consecințele unui astfel de gest pot fi extrem de grave.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură Youtube



Comentarii
Inchide