Doi cretini se întâlnesc cu o mașină Tesla în parcare și încearcă să o vandalizeze. Ce nu știu ei este că mașina îi filmează – VIDEO

Doi cretini se întâlnesc cu o mașină Tesla în parcare și încearcă să o vandalizeze. Ce nu știu ei este că mașina îi filmează – VIDEO

Autor: ProMotor acum o lună Știri

Modul Sentry al unei mașini Tesla 3 a surprins momentul în care doi tineri au încercat să deterioreze cablul de încărcare al vehiculului.

Această înregistrare, distribuită online de proprietarul mașinii Tesla, a fost surprinsă în garajul unei parcări din Las Vegas. La început se poate vedea cum apare în scenă un tânăr care încearcă să deschidă mașina înainte de a se întoarce la propriul său vehicul.

Câteva secunde mai târziu, un al doilea om intră în cadru și se îndreaptă direct spre cablul de încărcare al mașinii, trântindu-l puternic pentru a încerca să-l scoată.

Oricine a condus o Tesla va ști că trebuie să fie mai întâi deblocat cablul de încărcare înainte de a putea fi îndepărtat de mașină. În mod clar, tinerii din imagine nu știau acest lucru, iar unul dintre ei chiar începe să lovească cablul. La scurt timp se declanșează alarma mașinii, iar grupul de prieteni părăsește scena.

Fapta nu ar fi apărut în spațiul public dacă mașina nu ar fi înregistrat momentul. Modul Sentry este gândit pentru a îmbunătăți securitatea vehiculelor Tesla și pentru a le oferi clienților liniște sufletească suplimentară împotriva furturilor și actelor de vandalism.

Scena în sine este cu atât mai tristă cu cât vedem că oamenii sunt în stare de așa ceva, mai ales că fapta are loc într-o țară civilizată ca SUA.

VIDEO


Sursa foto: YouTube


Comentarii
Inchide