Ce se întâmplă dacă dai click pe „Drive with Batman” atunci când deschizi Waze-ul?

Autor: David Andrei 14 sept. 2020 Știri auto

O funcție nouă a apărut în meniul aplicației Waze. Este vorba despre “Drive with Batman”. Ce se întâmplă dacă dai click?

GALERIE FOTO

Noua funcție “Drive with Batman” este rezultat al colaborării dintre Waze și Studiourile Warner Bros. Aplicația de navigație include astfel opțiunea interesantă care te face să te simți ca Batman în trafic. Este disponibil și un personaj negativ, pentru cei pregătiți să înfrunte traficul cu o atitudine de “villain”. Este vorba despre Riddler.

Astfel, pe durata utilizării noii funcții, vei fi direcționat către destinație cu vocea lui Batman. Este, de fapt, vocea actorului Kevin Conroy, care îi dă viață supereroului DC. Cei care îl aleg pe The Riddler, îl vor auzi pe actorul Wally Wingert.

Funcția este disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Aceasta permite și alegerea unei pictograme special care să redea poziția mașinii pe care o conduci. Astfel, îți poți imagina că te afli la volanul unui Batmobil.

“Le oferim fanilor șansa de a se imagina la volanul unui Batmobil imaginar, așa cum supereroul Batman urcă la volanul celor mai tari vehicule și beneficiază de sprijinul unor gagdet-uri incredibile”, explică Robert Obserschelp, vicepreședinte al diviziei de produse globale din cadrul companiei Warner Bros.

Opțiunea este disponibilă în anticiparea zilei în care fanii îl sărbătoresc pe eroul din Gotham City, 21 septembrie.

Fanii lui Batman trebuie să știe însă, că funcția este disponibilă pentru o perioadă de timp limitată. 31 octombrie este ultima zi în care aceasta poate fi folosită.

Waze a introdus și funcția Save to App

Începând de săptămâna trecută, utilizatorii de Waze își pot planifica traseul pe calculator, îl pot salva și îl pot trimite către telefonul mobil. Șoferii pot stabili, prin intermediul acestei funcții, și ziua, și ora la care vor să pornească la drum, iar aplicația îi va notifica automat.

Totul este acum posibil grație noii funcții Save to App.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide