Ce se întâmplă cu NEO, Dacia Duster care a fost în Siberia?

Autor: Promotor 19 mart. 2020 Știri auto

Românii care au fost cu Dacia Duster în Siberia și-au luat la revedere cu lacrimi în ochi de la NEO al lor. Au predat mașina la un dealer din Satu Mare, de unde va porni către muzeul Dacia.

GALERIE FOTO

Atilla Bertici a parcurs astăzi ultimii șapte kilometri cu NEO, după cele 25.000 de parcurse în Siberia în cele 48 de zile de frig teribil. Kinga a plâns la despărțirea de mașina cu care cei doi au fost în Siberia, în cea mai rece așezare locuită de pe mapamond, Oymakon, și care i-a adus cu bine înapoi acasă.

“NEO este un erou. Și nepoții noștri vor merge la muzeu să vadă mașina cu care au fost bunicii în Siberia”, spune Atilla într-un vlog emoționant. Vlog-ul de pensionare al celui mai aventurier Duster.

Ce mașină și-au luat pentru următoarea aventură românii care au fost cu Dacia Duster în Siberia?

Pe Atilla îl așteaptă acasă Black NEO, o altă Dacia Duster, una cu motor turbo de 1,33 litri pe benzină, cu care va pleca – dacă totul merge bine – într-o nouă expediție către Mongolia și Pamir, în toamna acestui an.

Omul obișnuit cu drumurile îi sfătuiește pe români să stea acasă, ca să scăpăm odată de pandemie și ca să nu ajungem ca Italia și Spania. Numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns astăzi la 9.390.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide