Ce semnifică fiecare poziție din tabloul de siguranțe la BMW

Autor: Marius Vișan 26 apr. 2021 Știri auto

Există pasionați auto care atunci când apare o problemă la sistemul electric la mașină preferă se se ocupe ei înșiși de ea, decât să meargă la service. În aceste condiții este foarte important să cunoască fiecare poziție din tabloul de siguranțe.

Manualul mașinii furnizează suficiente informații pentru șoferii care, printre altele, vor să afle ce înseamnă fiecare poziție din tabloul de siguranțe.

Manualul de utilizare și întreținere oferă informații care vă permit să vă cunoașteți bine vehiculul. Este valabil fie pentru posesorii de BMW, fie pentru cei care dețin altă marcă auto. Acesta regrupează ansamblul echipamentelor (de serie sau opționale) existente pentru aceste modele. Prezența lor în vehicul depinde de versiune, de opțiunile alese și de țara de comercializare.

Explicație pentru simbolurile din schemă tabloului siguranțe la BMW

Pentru cei care dețin un BMW, cei de la site-ul servicetutorials.com oferă explicații despre schema tabloului de siguranțe la modelele BMW.

Intră în GALERIA FOTO

În acest video veți găsi semnificația simbolurilor sau desenelor din schemă tabloului (panoului) de siguranțe de la unele modele BMW.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură foto: servicetutorials.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide