Ce spun francezii despre noua Dacia Sandero: E mai frumoasă decât Clio

Autor: George Cristea 14 sept. 2020 Știri auto

Modelele Dacia nu au strălucit foarte tare la capitolul design, dar ultima generație a trio-ului Logan/Sandero/Sandero Stepway le-a tăiat răsuflarea până și mândrilor francezi. Iată ce spun francezii despre noua Dacia Sandero.

Intră în Galeria FOTO

Am văzut deja reacția entuziastă a românilor la dezvăluirea primelor fotografii cu modelele Logan, Sandero și Sandero Stepway. Adesea polarizante, modelele Dacia reușeau să stârnească cele mai aprinse polemici pe rețelele de socializare. Cu a treia generație a lui Logan și Sandero, Dacia a reușit însă să unească atât criticii cât și fanii mărcii, astfel că părerea unanimă a celor care au văzut noile modele a fost una extrem de favorabilă.

Această impresie merge mai departe de brandul Dacia, așa că francezii au fost chemați să răspundă în cadrul unui sondaj ce ar alege între noua Dacia Sandero și Renault Clio, modelul lansat anul trecut. Ambele modele sunt extrem de asemănătoare tehnic – pentru prima dată Renault a folosit cea mai nouă platformă tehnologică a grupului pentru a realiza modelele low cost Dacia. În plus, Clio a rămas mai conservator în privința designului, în timp ce Sandero a pornit de la o pagină albă.

Ce spun francezii despre noua Dacia Sandero? Rezultat surprinzător

Sondajul a fost inițiat de publicația franceză Turbo. La întrebarea „Este Dacia Sandero mai frumoasă decât Renault Clio?” au răspuns deja 8.100 de cititori ai site-ului francez, două treimi dintre aceștia apreciind modelul românesc mai mult decât pe cel francez. Răspunsul francezilor este neobișnuit, având în vedere mândria națională care îi caracterizează. În mod remarcabil, cititorii Turbo.fr au votat pentru Sandero încă înainte de a vedea designul interior al modelului produs la Mioveni.

La rândul lor, românii s-au arătat entuziasmați de noul look al modelelor Dacia. Chiar și cei care spun că nu sunt fani Dacia au recunoscut că designul celor trei modele este o veritabilă revoluție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide