Ce spune Chris Harris despre Porsche Taycan

Autor: ProMotor 11 feb. 2020 Știri auto

Chris Harris, prezentatorul celebru al mult mai celebrei emisiuni Top Gear, a condus deja primul model electric Porsche pe faimosul circuit Top Gear pe care sunt testate toate mașinile care apar în show-ul britanic. Iată ce spune Chris Harris despre Porsche Taycan.

Intră în Galeria FOTO

Taycan este una dintre cele mai hot mașini sport ale momentului și toată lumea așteaptă să o conducă (unii, deloc mulți, au făcut-o deja), dar nimic nu se compară cu o apreciere din partea lui Chris Harris. Porsche Taycan Turbo S a apărut în ediția din 9 februarie a emisiunii Top Gear, iar starul britanic a petrecut timp de calitate în spatele volanului primului Porsche cu propulsie electrică.

Harris a parcurs mai multe ture de circuit dar a fost impresionat de capacitatea lui Taycan de a efectua starturi lansate în mod repetat, fără a necesita o perioadă de răcire a sistemului de propulsie – o problemă a mașinilor electrice. Cei 761 de cai-putere ai lui Taycan par să se simtă la ei acasă pe pista aerodromului Dunsfold din Surrey, pe care este amenajat circuitul Top Gear.

În teaserul de prezentare, îl putem vedea pe Harris entuziasmat de caracterul lui Taycan, care nu se sfiește să scoată spatele în afara virajelor, lăsând în urmă o perdea de fum și scârțâit de anvelope. În ciuda masei considerabile a mașinii, Chris Harris spune despre Porsche Taycan că sportiva germană se comportă exact așa cum trebuie să o facă un Porsche demn de acest nume.

sursa: insideEVs

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide