Ce spune Marian Godină despre întâlnirea șefilor Poliției Române cu interlopii

Autor: George Cristea 28 aug. 2020 Știri auto
Ce spune Marian Godină despre întâlnirea șefilor Poliției Române cu interlopii

Marian Godină a criticat pe blogul personal modul în care șefii Poliției Române au explicat întâlnirea dintre responsabili din instituție și membrii ai clanului Duduianu. Iată ce spune Marian Godină despre întâlnirea șefilor Poliției Române cu interlopii.

Într-o postare intitulată „Rendez-vous la ceas de seară”, cel mai celebru polițist din România a critica dur prestația conducerii Ministerului de Interne în timpul conferinței de presă în care au explicat întâlnirea cu interlopii. În cadrul acesteia, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Bogdan Despescu a spus că modul în care s-a acţionat înainte şi în timpul înmormântării lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost asumat, având ca scop prevenirea incidentelor violente în data de 9 august.

Cum comentează Marian Godină explicațiile întâlnirii capilor Poliției cu interlopii

„Secretarul de stat (Bogdan Despescu – n.r.) a făcut referire la niște mandate care au fost respinse de instanță. Nu știu câți ați prins treaba aia, dar a sunat ca un fel de „noi am vrut să ne facem treaba, dar nu ne-a lăsat instanța”. După fraza aia, mă aștept ca CSM să ia poziție pentru apărarea prestigiului magistraților și să-i explice domnului sus menționat că mandatele se dau în niște condiții și cu niște probe.

A urmat șeful Poliției Române care i-a mulțumit domnului Despescu, numindu-l „ministru”, probabil din cauza emoțiilor sau poate că știe mai bine decât noi care e ierarhia de facto în minister. Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine. Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi? Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Și mai ales, de ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?” a scris Godină pe blog.

Acesta a adăugat că imaginea Poliției este tot mai jos, iar mascații sunt văzuți „ca bocitoarele de la priveghi”. Marian Godină s-a făcut remarcat de-a lungul anilor pentru luărila sale de poziție, adesea incomode. Într-o intervenție recentă, Godină a confirmat existența unui plan de amenzi la nivelul anumitor unități de poliție.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide