Ce sumă de bani câștigă Marian Godină și de ce nu s-ar mai întoarce în Poliție

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto
Ce sumă de bani câștigă Marian Godină și de ce nu s-ar mai întoarce în Poliție

Marian Godină a spus în cadrul unui interviu ce salariu are în cadrul Poliției Române. Declarațiile sale au stârnit reacții ciudate.

Polițistul Marian Godină a luat recent parte la un interviu pentru Europa Liberă. În cadrul acestui interviu, polițistul a spus ce sumă de bani câștigă pentru munca pe care o face. De asemenea, el a spus că ia în calcul și să nu se întoarcă în Poliție după ce își va termina concediul de creștere al copilului.

Conform celor spuse în cadrul interviului, Marian Godină nu s-ar întoarce în cadrul Poliției Române chiar din cauza venitului. El a spus că, per total, el are un venit de 5000 de lei pe lună. Din acești bani, 3740 de lei reprezintă salariul efectiv, 1000 de lei norma de hrană, restul de 260 de lei fiind norma de echipament. El a spus că „merit mai mult de atât și că pot face mai mult cu viața mea.”

De ce au existat reacții ciudate la adresa lui Marian Godină?

Polițistul a scris într-o postare pe Facebook că nu înțelege de unde au apărut neînțelegerile legate de ceea ce a spus în cadrul interviului. Conform celor scrise de el, a existat un număr de comentarii prin care oamenii au spus că ar trebui să îi fie rușine pentru cele spuse și că există oameni care câștigă mai puțin. Godină a răspuns, spunând că nu vrea ca Poliția Română să îi dea mai mulți bani, ci că el poate câștiga mai mult în privat.

„Se pare că sunt totuși destui care n-au înțeles, căci în zeci de comentarii am citit că ar trebui să îmi fie rușine că vreau mai mult, că sunt oameni cu salarii mult mai mici. Eu nu am zis că vreau ca Poliția să-mi dea mai mult, ci că nu m-aș mai întoarce pentru că eu consider că pot face mai mult în privat”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Marian Godină Facebook


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide