Poliția Rutieră: 770 de permise auto au fost reținute în 24 de ore

Autor: Marius Vișan 03 oct. 2022 Știri auto
Poliția Rutieră: 770 de permise auto au fost reținute în 24 de ore

Polițiștii rutieri au reținut în data de 1 octombrie 770 de permise de conducere și au retras 284 de certificate de înmatriculare, fiind aplicate amenzi de peste 3,3 milioane de lei, informează Agerpres, publicație citată de G4media.ro.

Totodată, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au efectuat 19 controale și au aplicate sancțiuni contravenționale de 27.000 de lei, precizează duminică (2 octombrie) Ministerul Administrației și Internelor (MAI).

În același interval de timp, structurile de ordine publică au prins în flagrant 180 de autori de infracțiuni, care au săvârșit 191 de fapte penale. De asemenea, au fost depistate 12 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

770 de permise auto, reținute în prima zi din octombrie

În baza probatoriilor administrate de polițiști în cauze penale aflate în lucru, în cursul zilei de sâmbătă, s-au dispus măsuri preventive pentru 37 de persoane, iar în urma investigațiilor desfășurate au fost identificați 13 autori în 12 dosare penale.

Totodată, piloții Inspectoratului General de Aviație au executat 13 misiuni aero-medicale, fiind salvate 12 persoane aflate în situații de urgență.

Potrivit MAI, în data de 1 octombrie, niciun cetățean ucrainean nu a depus cerere de azil, în țara noastră. De la începerea conflictului din Ucraina, 4.387 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România. Ei beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislația națională.

De asemenea, din data de 18.03.2022 şi până în prezent au fost emise 72.495 de permise de ședere pentru beneficiarii protecției temporare, 49 fiind acordate în ultimele 24 de ore.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Poliția


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide