Ce sumă-record a licitat un tulcean pentru a obține un loc de parcare

Autor: Mihai Morcovescu 06 sept. 2022 Știri auto
Ce sumă-record a licitat un tulcean pentru a obține un loc de parcare

O locuitor al municipiului Tulcea a câştigat un loc de parcare după ce a licitat incredibila sumă de 100.000 de lei. Aceasta va trebui să plătească suma în termen de cinci zile. În caz contrar, el nu va mai putea participa la nici o licitaţie de acest gen care va fi organizată în următorii trei ani.

Aceste tranzacții se organizează de către autoritatea locală prin intermediul unei aplicații pe sit-ul primăriei. În momentul licitaţiei, persoana care a anunţat suma-record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei, a anunțat primarul orașului, Ştefan Ilie.

Cât costă un loc de parcare în București

„Persoana care a licitat această sumă-record a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nici o licitaţie”, a menţionat primarul.

Edilul le-a recomandat tuturor celor care văd sume-record licitate pentru un loc de parcare să participe la tranzacţie cu suma minimă. Aceasta este de 150 de lei. „Banii nu vor fi pierduţi. Este greu de crezut că cei care licitează sume astronomice îşi permit să le şi plătească. Și atunci vor avea locul de parcare asigurat cu suma minimă admisă”, a precizat Ştefan Ilie, citat de Agerpres.ro.

La începutul celui de-al doilea semestru al anului curent, autoritatea locală a organizat primele licitaţii pentru parcările rezidenţiale. În urma primelor tranzacţii, cel mai mare preţ plătit de către o persoană pentru un asemenea spaţiu a fost de 1.500 de lei.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat recent că municipalitatea va amenaja 100.000 de locuri de parcare în următorii doi ani. Aceste spații vor fi amenajate în centrul Bucureștiului. În acest moment, numărul locurilor de parcare este de aproximativ 10.000.

După cum se știe, la 15 august au intrat în vigoare noile reguli privind plata locurilor de parcare în București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Primăria Tulcea


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide