Ce upgrade-uri a pregătit Google pentru 15 ani de Street View

Autor: Cristian Gubandru acum o lună Știri auto

Street View împlinește 15 ani și, pentru a sărbători, Google actualizează versiunea pentru smartphone a aplicației.

Puteți porni aplicația Street View pe iPhone sau pe smartphone-ul Android și veți putea călători înapoi prin arhiva Google.

La fel ca călătoria în timp cu Street View pe PC, începeți prin a accesa locația în care doriți să vedeți o versiune anterioară. Apoi, în partea de jos a ecranului, căutați bara de meniu extrasă și ar trebui să vedeți „See more dates” în partea de sus a acesteia.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Faceți clic pe acesta și puteți derula înapoi la diferite momente în timp, însă unele locuri vor fi mult mai limitate decât altele. Totul depinde de câte ori a trecut mașina StreetView prin locația respectiva. Pentru zonele aglomerate ar putea fi de peste zeci de ori, în timp ce o sosea de la tara ar fi putut fi parcursă o singură dată.

Google a avertizat că, deși mulți utilizatori vor vedea această funcție de călătorie în timp disponibilă, este posibil să dureze câteva zile pentru a fi accesibila tuturor.

Cum sărbătorește Street View 15 ani

Street View va permite sa explorați locuri uimitoare.

Puteți vizita Casa Albă în timp ce este împodobită de Crăciun sau puteți face o plimbare în grădinile japoneze. Pentru un mod de transport unic, urcați pe o barcă și vizitați o piață plutitoare din Thailanda.

Oficialii Google au anunțat că mașinile Street View se vor întoarce în România. Acestea vor străbate țara în lung și în lat și vor fotografia în detaliu drumurile, șoselele și autostrăzile și peste 120 de localități. Scopul este acela de a actualiza hărțile din Google Maps deoarece unele nu mai corespund cu realitatea. Serviciul este disponibil în România din 2010.

Maşinile Google vor acoperi zone şi localităţi din toată ţara, de la Bucureşti, Constanţa, Hârşova, Curtea de Argeş, Iaşi sau Piatra Neamţ, şi până la Orşova, Cluj-Napoca, Vişeu de Sus sau Oradea.

Sursa: Techradar


Sursa foto: ProMotor


Cristian Gubandru
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax, parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn, parte ... citește mai mult

Comentarii
Inchide