Cea mai bună anvelopă all-season din 2018

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Cel mai mare club automobilistic din Germania şi Europa (ADAC) şi publicaţia germană Auto Bild au stabilit care este de cea mai bună anvelopă all-season. Astfel, pentru al doile an consecutiv, anvelopa de la Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 a depăşit competitori pentru titlul de cea mai bună anvelopă All-Season.

Vector 4Seasons Gen-2 a impresionat prin capacităţile sale all season, precizie bună a direcţiei, performanţă la acvaplanare, confort, kilometraj excelent şi manipularea dinamică, atât pe suprafeţe umede, cât şi pe cele acoperite de zăpadă.

Aceeaşi revistă germană a numit Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-13 „exemplară”, după ce anvelopa a cucerit primul loc al topului alături de un alt model în testul pentru anvelope de iarnă pentru vehicule SUV/4×4.

Testată pe un Audi Q5 pe dimensiunea 235/60/R18, UltraGrip Performance SUV Gen-1 a fost apreciată pentru manevrabilitatea excelentă în toate condiţiile meteo, răspuns bun în viraje şi distanţă scurtă de frânare, primind punctaje maxime pentru manevrabilitate pe teren umed şi frânare pe zăpadă.

Anvelopa UltraGrip 9 de la Goodyear a fost, de asemenea, premiată cu locul întâi, pe dimensiunea 205/55 R16 , în cadrul testului anual pentru anvelope de iarnă, ADAC/TCS/ÖAMTC. 

 Comentarii
Inchide