Se vinde cea mai frumoasă Dacia Logan MCV modificată. Cât costă și ce dotări are?

Autor: David Andrei 21 feb. 2021 Știri auto

Se vinde cea mai frumoasă Dacia Logan MCV din România. Mașina a fost adusă tocmai din Danemarca și modificată în țară. Cât costă acum?

GALERIE FOTO

Această Dacia Logan MCV modificată este mașina lui Alex, un tânăr care este fan Dacia. Modelul produs în 2017 este la el din iunie 2020. După ce a transformat-o radical, vrea să o vândă ca să-și cumpere un Duster, spune el pe canalul de YouTube Lutu Razvan.

Alex a cumpărat mașina tocmai din Danemarca după ce a renunțat la un alt Logan, și acela modificat. Îi plac mult break-urile și a fost atras de culoarea acestui MCV. L-a adus în țară și a început transformarea. I-a schimbat arcurile, i-a redus semnificativ garda la sol aproape de sol și i-a pus jante noi de 16 inci.

A fost folie de culoare închisă pe partea frontală. Astfel, grila radiatorului și logo-ul sunt negre. Negre sunt și farurile nou-nouțe cu tehnologie LED.

“Nu știu cât am investit în ea. Nu am ținut cont”, recunoaște tânărul care își vinde mașina.

Cât costă Dacia Logan MCV modificată?

Alex își vinde mașina cu 7.499 euro, iar prețul este negociabil, scrie el în anunțurile publicate pe mai multe site-uri de profil, cum ar fi autovit și olx.

Sub capotă funcționează motorul 0.9 TCe cu trei  cilindri și 90 de cai putere. Mașina are start&stop și funcție Eco. 49.000 de kilometri are acum la bord această Dacia Logan MCV modificată. Alex a luat-o când avea 37.000.

Este un Logan MCV cu echiparea Laureate, așa cum este oferit el clienților danezi. Se regăsesc la bord scaune încălzite, patru geamuri electrice, un ecran tactil, navigație și cameră de marșarier. Alex a schimbat serigrafia și iluminarea bordului, care are acum lumină albastră.

Viitorul proprietar va beneficia de prezența oglinzilor electrice încălzite, și al unui volan multifuncțional îmbrăcat în piele.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide