Apar primele imagini cu viitoarea Dacia Logan MCV

Autor: David Andrei 20 feb. 2021 Știri auto

Apar primele imagini cu viitoarea Dacia Logan MCV. Este modelul la care constructorul intenționa să renunțe. Mașina a fost surprinsă însă, în teste.

GALERIE FOTO

Imagini cu un model Dacia camuflat au provocat confuzie în rândul fanilor brand-ului. În luna octombrie a anului trecut, Dacia a anunțat că versiunea MCV iese in producție. Ulterior, șefii de la Dacia au anunțat că break-ul Logan va avea un successor. Acesta va fi însă, ușor modificat, pentru a răspunde cerințelor unei piețe în continuă schimbare.

Rușii de la Kolesa au pregătit randări digitale pe baza fotografiilor spion. Vom avea de-a face astfel cu un model care, până la montantul central, este identic cu sedanul Logan. Randările arată o mașină cu ampatament extins și portiere spate mult mai mari. Și acoperișul ocupă o suprafață mai mare, iar consola spate pare mai scurtă decât ceea ce știm de la sedan.

Luneta și ușa portbagajului sunt perpendiculare pe sol. Acest aspect va fi un avantaj în ceea ce privește spațiul din portbagaj.

Dacia Logan MCV va avea stopuri de Volvo?

Izbitor la randarea Kolesa este aspectul stopurilor, desenate urmând liniile modelului camuflat surprins de fotografii spion. Acestea sunt dispuse vertical, așa cum sunt cele ale SUV-urilor Volvo.

Și Dacia Logan MCV va avea la bază noua platform CMF-B, ca și sedanul Logan și hatchback-ul Sandero. Gama de motorizare va fi preluată de la sedan, iar versiunea entry level va fi SCe 65, cu motorul de 1.0 litru cu trei cilindri și 65 de cai putere.

Viitoarea Dacia Logan MCV ar putea fi prezentată oficial la începutul anului viitor.

Creația rușilor nu este prima de acest gen. În luna octombrie a anului trecut, Tomi-X Design a prezentat propria viziune asupra unui viitor break Logan. (vezi GALERIA FOTO).

În Rusia, Dacia Logan MCV se comercializează sub denumirea Lada Largus. Renault profit astfel de popularitatea uriașă a brand-ului local. Largus a primit recent o versiune actualizată. Prețul de pornire este de 907.000 de ruble, echivalentul a 10.110 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide