Cel mai frumos break este Mercedes-Benz S-Class Maybach – FOTO

Autor: Marius Vișan 18 dec. 2020 Știri auto

Xtomi a făcut-o din nou! Site-ul Xtomi.blogspot.com a publicat o randare cu ceea ce ar putea fi cel mai frumos break: Mercedes-Benz S-Class Maybach Estate.

Estate, break, station wagon sau combi sunt termeni folosiți pentru a descrie o mașină cu o caroserie similară unei berline, dar care are o zonă extinsă de spațiu util în partea din spate. Stilul caroseriei este similar cu al unui autoturism hatchback, însă break-urile sunt mai lungi și au linia acoperișului extinsă rezultând o suprafață amplă pentru bagaje și mărfuri mici. Break-urile erau catalogate în trecut ca mașini de familie, asta până când SUV-urile să acapareze toată atenția publicului.

Revenind la imaginea randată cu Mercedes-Benz S-Class Maybach Estate observăm că artistul grafic a combinat forme si culori care se regăsesc pe unele modele Mercedes-Benz și Maybach, iar rezultatul arată foarte interesant.

Cea mai frumoasă mașină de familie este Maybach Estate
Cea mai frumoasă mașină de familie este Maybach Estate

Sursa de inspirație este foarte clară, dar nu este o mașină „de familie”: Mercedes-Maybach S-Class 2021

La baza imaginii produse de Xtomi pare să fie Mercedes-Maybach S-Class generația 2021, dar cu un ampatament măcit. Mercedes-Maybach S-Class îmbină soluțiile high-tech încorporate recent în Clasa S cu tradiția și exclusivitatea specifice Maybach. De la lansarea modelului, în anul 2015, au fost vândute aproximativ 60.000 de exemplare Mercedes-Maybach S-Class.

Galerie foto

Piețele principale sunt China, Rusia, Coreea de Sud, SUA și Germania. Una dintre cele mai interesante opțiuni este vopsirea în două nuanțe, separate cu o linie care este aplicată manual. Procesul de vopsire în două nuanțe durează o săptămână.

Alte opțiuni interesante ale acestui model sunt funcțiile de masaj a gambelor precum și scaunele ce oferă încălzirea în zona gâtului și a umerilor.

În funcție de piață, clienții pot alege între motorul V8 twin-turbo de 4,0 litri, care produce 496 CP și are un sistem mild-hybrid de 48 de volți, care oferă un plus de 21 CP, și un motor V12, care va continua să utilizeze unitatea twin-turbo de 6,0 litri cu 621 CP combinată și cu sistemul de tracțiune integrală.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: xtomi.blogspot.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide